Bagna Cauda Butter
Bagna Cauda Butter jest bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie przepis z 3 porcjami. Na 66 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 31 g tłuszczu, oraz w sumie 276 kalorii. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mało kto lubi tę przystawkę. Jeśli masz masło, pietruszka z płaskim liściem, kapary i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia not so outstanding spoonacular score of 17%. Spróbuj Bagna Cauda, Bagna Cauda, oraz Bagna Cauda dla podobnych receptur.
Instrukcje
W moździerzu z tłuczkiem lub na desce do krojenia za pomocą widelca rozgnieść czosnek z solą na pastę.
Dodaj filet z sardeli i kontynuuj zacieranie aż do włączenia.
Zeskrobać do miski i dodać masło, natkę pietruszki i kapary.
Łyżka przez kawałek folii i zwinąć w 1 1/2-in.- Gruba kłoda. Przechowywać w lodówce co najmniej 1 godzinę lub do 1 tygodnia.
Ostrym nożem pokroić w plasterki około 1/4 cala. grube ostrygi.