Bagna Calda (Włoska Przystawka Czosnkowo-Sardelowo-Sardynkowa)

Bagna Calda (Włoska Przystawka Czosnkowo-Sardelowo-Sardynkowa)
Bagna Calda (włoska przystawka czosnkowo-Sardelowo-Sardynkowa) wymaga ok. 35 minut od początku do końca. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pescatariański przepis ma 101 kalorii, 5G białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Na 53 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 32. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. 34 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Kilka osób naprawdę lubiło tę przystawkę. Udaj się do sklepu i odbierz masło, filety anchois, czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 23%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Bagna Cauda (piemoncki ciepły Dip czosnkowo-anchois), Papryka z sosem czosnkowo-anchois / Peperoni con Bagna Cauda, oraz Włoska Gorąca Czekolada {Cioccolata Calda}.

Instrukcje

1
Umieść olej rzepakowy na patelni i podgrzać na średnim ogniu. Mieszać w czosnku, i gotować, aż złoty kolor, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chorizo Meksykańskie (ok. 2 Linki)Chorizo Meksykańskie (ok. 2 Linki)
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Dodaj masło, sardele i sardynki. Gotować i mieszać, aż dobrze wymieszane, 10 do 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
SardeleSardele
SardynkiSardynki
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
3
Podawać na ciepło.
TrudnośćTwardy
Gotowe W35 m.
Porcje32
Ocena Zdrowia1
Magazyn