Backyard Big South-of-the-Border Burgers

Backyard Big South-of-the-Border Burgers
Backyard Big South-of-the-Border Burgers może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 591 kalorii, 50g białka, oraz 30 g tłuszczu każdy. Na 3,42 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Udaj się do sklepu i odbierz okrągłe maślane krakersy, pieprz, ser pepper jack i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać mielony kminek, możesz śledzić to danie główne z Marokański Mus Czekoladowy jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Łódź podwodna na południe od granicy, Quiche na południe od granicy, oraz Kanapki z południa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej misce, połączyć pierwsze 8 składników. Pokruszyć wołowinę i kiełbasę na mieszaninie i dobrze wymieszać. Formować na 6 pasztecików. Grill, przykryty, na średnim ogniu przez 5 do 7 minut z każdej strony, lub do momentu, gdy nie będzie już różowy. Top z serem. Grilluj, aż ser się rozpuści. Bułki Grill, cut-side down, przez jeden do 2 protokół, lub do tosty.
Składniki, których będziesz potrzebować
KiełbasaKiełbasa
SerSer
WołowinaWołowina
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
2
Hamburgery podawać na bułkach, przyozdobione według uznania.
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia25
Magazyn