Bacala alla Vincentina
Bacalan alla Vincentinan jest bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 387 kalorii, 7G białka, oraz 31 g tłuszczu. Na 1,29 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka bakali, oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia, cynamonu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 30%, co jest raczej złe. Spróbuj Dorsz Solny W Stylu Amalfi (Bacalan All ' Amalfitana), Alla Checca, oraz Manicotti Alla Romana dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pokrój nasączoną bacalę na 2-calowe kwadraty i sprawdź, czy nie ma żadnych kości.
Na 12-calowej patelni rozgrzej oliwę z oliwek i masło na średnim ogniu.
Dodaj cebulę, anchois i cynamon i gotować, aż cebula są bardzo miękkie, ale nie rumiane, 10 do 12 protokół.
Dodać kawałki bacala, Wino i mleko i doprowadzić do wrzenia. Obniżyć ogień, aby gotować na wolnym ogniu i gotować 1 godzinę, dodając więcej mleka, jeśli mieszanina wyschnie.
Dodać posiekaną natkę pietruszki, sprawdzić przyprawy i podawać z miękką polentą.