Bacala alla Vincentina

Bacala alla Vincentina
Bacalan alla Vincentinan jest bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 387 kalorii, 7G białka, oraz 31 g tłuszczu. Na 1,29 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka bakali, oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia, cynamonu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 30%, co jest raczej złe. Spróbuj Dorsz Solny W Stylu Amalfi (Bacalan All ' Amalfitana), Alla Checca, oraz Manicotti Alla Romana dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pokrój nasączoną bacalę na 2-calowe kwadraty i sprawdź, czy nie ma żadnych kości.
2
Na 12-calowej patelni rozgrzej oliwę z oliwek i masło na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
3
Dodaj cebulę, anchois i cynamon i gotować, aż cebula są bardzo miękkie, ale nie rumiane, 10 do 12 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty Parmezan, Do PodaniaStarty Parmezan, Do Podania
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy PekanLody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
4
Dodać kawałki bacala, Wino i mleko i doprowadzić do wrzenia. Obniżyć ogień, aby gotować na wolnym ogniu i gotować 1 godzinę, dodając więcej mleka, jeśli mieszanina wyschnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
5
Dodać posiekaną natkę pietruszki, sprawdzić przyprawy i podawać z miękką polentą.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia11
Magazyn