Baby Greens z ciepłym sosem Gorgonzola
Need a przystawka bezglutenowa? Baby Greens z ciepłym dressingiem Gorgonzola może być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 394 kalorie, 5G białka, oraz 37 g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 1,44 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Udaj się do sklepu i odbierz migdały, ocet winny, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis od Allrecipes ma 99 fanów. Z łyżeczką wynik 32%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Baby Greens I Figi Z Gorgonzolą, Zielenina z sosem Gorgonzola, oraz Baby Greens z ciepłym kozim serem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść boczek w dużej, głębokiej patelni, i gotować na średnim ogniu, obracając od czasu do czasu, aż równomiernie rumiane, o 10 protokół.
Odcedzić plastry boczku na wyłożonej ręcznikiem papierowym talerzu; pokruszyć i odstawić.
Połączyć oliwę z oliwek, ocet winny czerwony, cukier biały, sól, czosnek, i ser Gorgonzola w blenderze; blendować na gładką masę.
Sos wlać do małego rondla na średnim ogniu i delikatnie ogrzać.
Wrzucić zielenie dziecka, migdały, i pokruszony boczek razem w salaterce; mżawka dressing nad sałatką i wrzucić do herbu.