Duszony rabarbar babci jest bezglutenowe i bezmleczne przepis z 8 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 369 kalorii. Na 6,04 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Najlepiej sprawdza się jako zupa i odbywa się w mniej więcej 1 godzina i 15 minut. Jeśli masz pod ręką miód, sok z cytryny, rabarbar i kilka innych składników, możesz to zrobić. Dzień Matki będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 85%, to danie jest świetne. Spróbuj Duszony rabarbar z pomarańczą, Babeczki Bezowe Z Duszonym Rabarbarem I Malinami, oraz Duszony Rabarbar I Maliny Z Bezową Kratką dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Umieść rabarbar, cukier, goździki i sok z cytryny w dużym garnku na małym ogniu. Przykryj garnek i gotuj, mieszając od czasu do czasu, aż rabarbar zacznie uwalniać sok, zmięknie i rozpadnie się, około 10 minut. Podgrzać, doprowadzić mieszaninę rabarbaru do pełnego wrzenia i mieszać w mieszance żelatyny, aż proszek żelatyny rozpuści się.
Składniki, których będziesz potrzebować
O Smaku Truskawkowym
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Cukierki Dla Karłów
Świeże Truskawki I Dodatkowa Bita śmietana
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina Wieprzowa
2
Zdjąć z ognia, schłodzić do temperatury pokojowej i osłodzić do smaku miodem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami