Babeczki Z Podwójną Czekoladą
Babeczki z podwójną czekoladą mogą być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru deserów. Na 31 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 154 kalorie, 3G białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Jeśli masz pod ręką cukier granulowany, substytut jajka, czekoladę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to bardzo przystępne ceny przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 15%. Podobne przepisy to Podwójne Babeczki Czekoladowe, Podwójne Babeczki Czekoladowe, oraz Podwójne Babeczki Czekoladowe.
Instrukcje
Lekko łyżkę mąki do suchej miarki i wyrównać nożem.
Połączyć mąkę, kakao, sodę oczyszczoną i sól; wymieszać trzepaczką.
Umieścić granulowany cukier i masło w dużej misce; ubić mikserem na średniej prędkości, aż dobrze połączone (o 3 protokół).
Dodaj substytut jajka i wanilię, dobrze ubijając.
Dodać mieszankę mąki i maślankę na przemian do granulowanej mieszanki cukru, rozpoczynając i kończąc mieszanką mąki. Złożyć w czekoladzie. Ciasto łyżka do 12 Muffin kubki wyłożone Muffin Cup wkładki.
Piec w 350 przez 18 minut lub aż ciasto sprężyny z powrotem po dotknięciu lekko w centrum lub aż drewniane pick wstawiony w centrum wychodzi czysty.
Wyjąć z patelni; całkowicie schłodzić na stojaku z drutu.
Tuż przed podaniem posypać cukrem pudrem.