Babeczki Z Miodem Lawendowym
Przepis Lawendowe babeczki miodowe mogą zaspokoić Amerykański głód w okolicy 1 godzina. Ten wegetariański przepis służy 36 i kosztuje 49 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 141 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz sodę oczyszczoną, sok mandarynkowy, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Babeczki Miodowo-Cytrynowe Lawendowe, Herbata Lawendowa, cytrynowa i miodowa z Wolds Way Lavender Farm, oraz Babeczki Lawendowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na babeczki: Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F. Linia 2 babeczki lub muffin patelnie z 18 wkładkami cupcake.
Mąkę, sodę oczyszczoną i sól przesiać do średniej miski. Zmiksuj miód, maślankę i olej roślinny, aż zostaną zanurzone razem, około 5 minut, w misce elektrycznego miksera stojącego z uchwytem na łopatkę. Zeskrobać boki miski.
Dodaj każde jajko po jednym na raz, zeskrobując boki po każdym dodaniu. Włącz mikser na niskiej prędkości i dodać mieszaninę mąki o 3/4 szklanki na raz. Powoli dodaj kwiaty lawendy i olejek lawendowy, aby stworzyć gładkie ciasto.
Wypełnij wkładki cupcake trzy czwarte pełne z ciasta i piec do złotego brązu i pieczone przez, o 30 protokół. Ostudzić babeczki.
W przypadku kremu tangerine vanilla mascarpone: ręcznie wymieszaj mascarpone, miód i wanilię, aż krem będzie gładki i włączony.
Śmietanę włożyć do 24-calowego Woreczka z odciętą połową końcówki.
Wymieszać cukier szlifierski i skórkę mandarynki.
Na każdą schłodzoną babeczkę wymieszaj krem tangerine vanilla mascarpone.
Posypać wierzch mieszaniną cukru szlifierskiego.