Babeczki Z Masłem Orzechowym

Babeczki z masłem orzechowym mogą być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 24. Jedna porcja zawiera 234 kalorie, 5G białka, oraz 11g tłuszczu. Na 22 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 22 minuty. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz sodę oczyszczoną, mąkę, mleko i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 20%, co nie jest tak doskonałe. Spróbuj Peanut Butter & Jelly Cupcakes [babeczki waniliowe z nadzieniem Galaretkowym i lukrem z masła orzechowego], Babeczki bananowe z masłem orzechowym z bitą czekoladą Ganache z masłem orzechowym, oraz Nadziewane babeczki z masłem orzechowym z lukrem z masłem orzechowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Wyłożyć patelnię na babeczki z papierowymi wkładkami lub kubkami na tłuszcz i mąkę.
W dużej misce, wymieszać brązowy cukier, skrócenie i masło orzechowe do światła i puszyste. Ubić jajka po kolei, następnie wymieszać z wanilią.
Mąkę, śmietanę z kamienia nazębnego, sodę oczyszczoną i sól wymieszać na przemian z mlekiem. Łyżkę do przygotowanych muffinek.
Piec przez 15 do 20 minut w nagrzanym piekarniku, aż wierzch babeczek wróci po lekko naciśnięciu. Schłodzić na patelni przez co najmniej 10 minut przed wyjęciem do stojaka z drutu, aby całkowicie ostygnąć.