Babeczki Z Kwaśną Śmietaną
Przepis kwaśna śmietana Cupcakes może zaspokoić Amerykański głód w około 1 godzina i 30 minut. Jedna porcja zawiera 135 kalorii, 2G białka, oraz 6G tłuszczu. Na 15 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 16. Sprawdza się jako niedrogi deser. Ten przepis jest lubiany przez 6 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz skracanie warzyw, soda oczyszczona, mąka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 14%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Babeczki z kwaśną śmietaną Parmezanową z lukrem z bitej śmietany Malinowej, Białe migdałowe babeczki z kwaśną śmietaną z lukrem serowym, oraz Babeczki Z Kwaśną Śmietaną.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C). Patelnie na muffinki lub linia z papierowymi wkładkami.
Mąkę, proszek do pieczenia i sodę wymieszać w misce, odstawić na bok.
Ubić skracanie i cukier razem w misce, aż będzie kremowy. Ubij jajka po kolei, a następnie śmietanę i ekstrakt waniliowy. Mieszaj mieszaninę mąki, aż nie pozostaną suche grudki.
Wlać do przygotowanych patelni na muffinki.
Piec w nagrzanym piekarniku do złotego koloru i wykałaczka włożona do środka wychodzi czysta, 15 do 20 minut. Przed podaniem całkowicie schłodzić na stojaku z drutu.