Babeczki Z Jagodami Migdałowymi

Babeczki Z Jagodami Migdałowymi
Need a bezglutenowy, pierwotny i wegetariański posiłek poranny? Babeczki z jagodami migdałowymi mogą być świetnym przepisem. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 446 kalorii, 11g białka, oraz 34g tłuszczu. Na 1,53 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz olej kokosowy, wanilię, nierafinowaną sól morską i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 16%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Batony jagodowe, owsiane i migdałowe, Jagodowe Migdałowe Płatki Owsiane, oraz Muffinki Z Jagodami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 Stopni Fahrenheita. Smarujemy Duże 6-8 muffinek olejem kokosowym lub masłem.Odstawić 2 łyżki mąki migdałowej. W misce lub robocie połączyć pozostałe 2 szklanki mąki migdałowej, mąki kokosowej i salt.In w osobnej misce ubijamy jajka, miód i wanilię, następnie dodajemy do suchych składników i dokładnie mieszamy. Delikatnie złóż jagody, a następnie wlej ciasto do 6-8 dużych filiżanek. Pat szczyty w dół do zaokrąglonych sterty i za pomocą pędzla do dab z masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka KokosowaMąka Kokosowa
Piekarzy Lub Najdrobniejszego CukruPiekarzy Lub Najdrobniejszego Cukru
1/2 Szklanki Uprażonych Posiekanych Orzechów Pekan (odłożyć 1 łyżkę Do Dekoracji)1/2 Szklanki Uprażonych Posiekanych Orzechów Pekan (odłożyć 1 łyżkę Do Dekoracji)
Olej KokosowyOlej Kokosowy
Opcjonalnie Różne Posypki I Mini Krakersy W Kształcie Misiów MiodowychOpcjonalnie Różne Posypki I Mini Krakersy W Kształcie Misiów Miodowych
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
Naturalna Mieszanka Do CiastNaturalna Mieszanka Do Ciast
1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Posypać pozostałą mąką migdałową dla ładnego wykończenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Piekarzy Lub Najdrobniejszego CukruPiekarzy Lub Najdrobniejszego Cukru
3
Piec przez 30-40 minut. Wierzch powinien być sprężysty, ale jędrny, gdy będą gotowe.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Magazyn