Babeczki Słonecznikowe

Babeczki Słonecznikowe
Słonecznikowe babeczki wymaga około 2 godziny i 20 minut od początku do końca. Na 1,67 zł za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 24. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 545 kalorii. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. 321 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka twarogu, lemon curd, Betty dekorowanie lukier, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Jest to raczej niedrogi przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Babeczki Słonecznikowe, Babeczki Słonecznikowe, oraz Słonecznik Babeczki Bukiet dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177° (325F dla ciemnych lub nieprzywierających patelni).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Umieść papierowy kubek do pieczenia w każdej z 24 regularnych filiżanek do muffinek. Dodać i upiec ciasto mix zgodnie z zaleceniami na polu 24 babeczki. Schłodzić w patelniach 10 minut; wyjąć z patelni do regału chłodzącego. Ochłodzić całkowicie, około 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukrowe Cukierki Z Gumy Do żuciaCukrowe Cukierki Z Gumy Do żucia
Sznurek Do Butów LukrecjaSznurek Do Butów Lukrecja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na PółPomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
Pokruszony Ser Manchego, Kilka GarściPokruszony Ser Manchego, Kilka Garści
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
3
Powoli przesuwając koniec okrągłego uchwytu drewnianej łyżki tam iz powrotem, zrób Głębokie, 3/4-calowe Wcięcie w środku góry każdej babeczki, nie do końca do dołu (poruszaj końcem łyżki w babeczce, aby otwór był wystarczająco duży).
Składniki, których będziesz potrzebować
Sznurek Do Butów LukrecjaSznurek Do Butów Lukrecja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
4
W średniej misce, beat lemon curd i twarogu z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż mieszane. Łyżka do małej, zamykanej plastikowej torby do przechowywania żywności; seal bag.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowania Serka śmietankowego O Temperaturze Pokojowej Plus 2 (8 Uncji) Opakowania Bitego Serka śmietankowegoOpakowania Serka śmietankowego O Temperaturze Pokojowej Plus 2 (8 Uncji) Opakowania Bitego Serka śmietankowego
Lemon CurdLemon Curd
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, OpcjonalnieDodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
5
Wytnij końcówkę 3/8 cala z 1 dolnego rogu torby. Włóż końcówkę torby do góry każdej babeczki; wyciśnij torbę, aby wypełnić babeczkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sznurek Do Butów LukrecjaSznurek Do Butów Lukrecja
6
Wymieszać 4 krople koloru spożywczego w lukier do bladożółtego. Lodowe babeczki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rożek Cukru LodowegoRożek Cukru Lodowego
Sznurek Do Butów LukrecjaSznurek Do Butów Lukrecja
1 Rożek Cukru Lodowego1 Rożek Cukru Lodowego
7
Umieść nieotwartą rurkę lukierową w wysokiej szklance do picia wypełnionej gorącą wodą z kranu na 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
8
Wyjąć z wody; wytrzeć do sucha. Zagnieść rurkę delikatnie rękami, aby zmiękczyć. Używając końcówki liścia na rurce lukierowej, rura 2 koncentryczne okręgi liści, zaczynając od zewnętrznej krawędzi babeczki i pracując w kierunku środka; pozostaw obszar wielkości ćwierć w środku z lukrem. Dokładnie łyżka 1 łyżeczka czekoladowe chipsy na środku każdej babeczki; naciśnij do lukier. Ułóż na tacy za pomocą kwaśnych słomek cukierkowych na łodygi i liście. Przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do podania. Luźno przykryć i schłodzić Pozostałe babeczki.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki (12 Uncji) Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Kawałków Czekolady (zalecane: Ghiradelli)2 Szklanki (12 Uncji) Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Kawałków Czekolady (zalecane: Ghiradelli)
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Kwaśne CukierkiKwaśne Cukierki
Sznurek Do Butów LukrecjaSznurek Do Butów Lukrecja
1 Rożek Cukru Lodowego1 Rożek Cukru Lodowego
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 20 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia0
Magazyn