Babeczki Owsiane Jagodowe

Babeczki Owsiane Jagodowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na poranne posiłki, więc spróbuj babeczek owsianych z jagodami. Na 21 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 168 kalorii, 3G białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. 171 osób uznało ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Mieszanka proszku do pieczenia, gotowanie owsa, jagody i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik nie jest taki super. Podobne przepisy to Batoniki Owsiane Z Cukinią Jagodową, batoniki owsiane blueberry bananan, oraz Otis Spunkmeyer Blueberry Muffins-co jest lepsze niż świeże muffiny jagodowe.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C). Lekko posmaruj 12 filiżanek muffin pan. W małej misce, wymieszać owies i sok pomarańczowy razem. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jak Zazdrość AniołaJak Zazdrość Anioła
Filiżanki Wielkości Przekąski, BrzoskwinieFiliżanki Wielkości Przekąski, Brzoskwinie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Gotowanie PolentyGotowanie Polenty
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
Kandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością AzjatyckąKandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością Azjatycką
2
W średniej misce wymieszaj mąkę, 1/2 szklanki cukru, proszek do pieczenia, sól i sodę oczyszczoną. Dokładnie wymieszać w oleju i jajku. Mieszamy w mieszaninie owsianej i składamy jagody. Łyżka ciasta do przygotowanych kubków muffin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch FioletowyGroch Fioletowy
1/2 Szklanki Uprażonych Posiekanych Orzechów Pekan (odłożyć 1 łyżkę Do Dekoracji)1/2 Szklanki Uprażonych Posiekanych Orzechów Pekan (odłożyć 1 łyżkę Do Dekoracji)
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
W małej miseczce wymieszać 2 łyżeczki cukru i cynamonu i równomiernie posypać wierzchy babeczek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Uniwersalna, Plus Mąka StołowaMąka Uniwersalna, Plus Mąka Stołowa
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Piec 18 do 20 minut w nagrzanym piekarniku lub do momentu, gdy nóż włożony w środek muffinki wyjdzie czysty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością AzjatyckąKandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością Azjatycką
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia2
Magazyn