Babeczki Mini Butterfinger™
Babeczki Mini Butterfinger™ mogą być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 53 kalorie, 1G białka, oraz 2G tłuszczu. Ten przepis służy 70 i kosztuje 15 centów za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odebrać betty bitą mleczną polewę czekoladową, batony batony cukierki, Betty ciasto mix, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to Wegańskie Mini Vanillan i czekoladowe babeczki wirowe (i jak zrobić mini babeczki), Mini placki maślane w słoiku, oraz Babeczki Butterfinger.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177° (325F dla ciemnych lub nieprzywierających patelni).
Umieść mini papierowy kubek do pieczenia w każdym z 70 mini kubków na muffinki. Drobno posiekać tyle cukierków, aby równa 3/4 szklanki (o 2 bary).
W dużej misce, ubić ciasto mix, woda, olej i białka z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości 30 sekund, a następnie na średniej prędkości 2 minut, skrobanie miski od czasu do czasu. Na niskiej prędkości, beat w posiekane cukierki tylko do mieszania. Podziel ciasto równomiernie między kubki muffin (dwie trzecie pełne). Przechowywać w lodówce pozostałe ciasto ciasto aż do momentu użycia.
Piec 12 do 16 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Ostudzić 5 minut; wyjąć z patelni do regału chłodzącego. Ochłodzić całkowicie, około 30 minut.
Frost babeczki z lukrem. Grubo posiekać Pozostałe cukierki.
Ułóż kawałki cukierków na lukrze, lekko naciskając. Przechowywać luźno przykryte.