Babeczki Kukurydziane Z Jagodami
Babeczki kukurydziane z jagodami to lacto ovo vegetarian śniadanie. Ten przepis serwuje 12 i kosztuje 23 centy za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 4G białka, 6G tłuszczu i w sumie 164 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka białek jaj, mleka, mąki kukurydzianej i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 40 minut. Przynosi ci smak domu. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 29%. Ten wynik jest raczej zły. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Babeczki Z Jagodami Kukurydzianymi, Babeczki Kukurydziane Z Jagodami, oraz Babeczki Jagodowo-Kukurydziane.
Instrukcje
W dużej misce wymieszaj mąkę, mąkę kukurydzianą, cukier, proszek do pieczenia i sól.
Dodaj jagody. Dodaj mleko i olej, aż się wymieszają. W misce ubij białka, aż utworzą się sztywne szczyty; złożyć w ciasto. Napełnij natłuszczone lub wyłożone papierem kubki na muffinki do dwóch trzecich.
Piec w temperaturze 400° przez 20-25 minut lub do ciasta babeczki zrobić.