Babeczki Kokosowe

Babeczki Kokosowe
Babeczki Kokosowe wymagają około 40 minut od początku do końca. Ten przepis serwuje 30 i kosztuje 38 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 312 kalorii, 4G białka, oraz 17g tłuszczu. Jest to bardzo przystępne przepis dla fanów amerykańskiego jedzenia. Ten przepis z Taste of Home ma 400 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz ekstrakt z migdałów, dodatkowy kokos, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wiele osób naprawdę polubiło ten deser. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz lacto ovo vegetarian dieta. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 23%. Ten wynik jest raczej zły. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Babeczki wypełnione śluzem z lukrem bagiennym { aka babeczki z limonką kokosową}, Full House: Babeczki Kokosowe, Nadzienie Z Twarogu Cytrynowego, Lukier Kokosowo-Cytrynowy, Prażony Kokos, oraz Czekoladowe babeczki z lukrem kokosowym {migdałowe babeczki radości}.

Instrukcje

1
W dużej misce masło śmietankowe i cukier, aż będą lekkie i puszyste.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Dodawaj jajka pojedynczo, dobrze ubijając po każdym dodaniu. Pokonaj ekstrakty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
3
Połącz mąkę, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną i sól; dodaj do śmietany na przemian z maślanką, dobrze ubijając po każdym dodaniu. Złóż kokos.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch FioletowyGroch Fioletowy
2 Surowe Ciasta Francuskie (9 Cali)2 Surowe Ciasta Francuskie (9 Cali)
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
4
Napełnij wyłożone papierem kubki na muffinki do dwóch trzecich.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci
5
Piec w temperaturze 350° przez 18-20 minut lub do momentu, gdy wykałaczka włożona w pobliżu środka wyjdzie czysta. Ostudzić przez 10 minut przed wyjęciem z patelni na ruszty, aby całkowicie ostygły.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
6
Do lukru w dużej misce ubij serek śmietankowy, masło i ekstrakty na gładką masę. Stopniowo ubijaj cukier cukierniczy. Frost cupcakes; posypać prażonym kokosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Peachie-O5 Cukierków Peachie-O
Teraz I Później CukierkiTeraz I Później Cukierki
Pokroić Na KawałkiPokroić Na Kawałki
1 Cukierek Sour Brite Octopus1 Cukierek Sour Brite Octopus
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o

Polecane wino: Cream Sherry, Port, Moscato Dasti

Ciastko kokosowe można łączyć z kremową Sherry, porto i Moscato d ' Asti. Powszechną zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremową sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. NV Johnson Estate Cream Sherry z 5 poza 5 Ocena gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 19 dolarów za butelkę.
NV Johnson Estate Cream Sherry
NV Johnson Estate Cream Sherry
Bardzo aromatyczny z nutami orzecha laskowego, wanilii i odrobiną dębu, a następnie słodkimi rodzynkami i odrobiną drożdży. Czyste trwałe wykończenie. Dobrze teraz, ale wynagrodzi tych, którzy pozwolą mu się zestarzeć"". Ulubiony napój przed posiłkiem. Rozważ to z orzechami przed obiadem jako aperitif lub po kolacji z deserem, zwłaszcza czekoladkami i deserami na bazie owoców. Również wspaniałe w zimne popołudnia, podawane z biscotti do zanurzenia w ""włoskim stylu"". "
TrudnośćEkspert
Gotowe W40 m.
Porcje30
Ocena Zdrowia1
Magazyn