Babeczki czekoladowe z kremem miętowym

Babeczki czekoladowe z kremem miętowym
Czekoladowe babeczki z kremem miętowym mogą być tylko deserem, którego szukasz. Na 81 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 346 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz sól, słodko-gorzką czekoladę, syrop kukurydziany i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Mint-Chocolate Chip Ice-cream Cupcakes, Babeczki Z Sufletem Czekoladowym Z Kremem Miętowym, oraz Babeczki Z Maślanką Czekoladową Z Bitą Śmietaną dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Na babeczki: Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Linia 12 filiżanka muffin pan z pieczenia-cup wkładki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić Na KawałkiPokroić Na Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Gotowanie PolentyGotowanie Polenty
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Połącz masło i czekoladę w średniej żaroodpornej misce. Ustaw miskę nad rondlem zawierającym ledwo gotującą się wodę; podgrzej mieszaninę, aż masło i czekolada zaczną się topić.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Dodać kakao i ubijać, aż będzie gładkie i w pełni połączone. Odstawić do ostygnięcia, aż będzie ciepły w dotyku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papier RyżowyPapier Ryżowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
4
Mąkę, sodę i proszek do pieczenia ubić w małej misce, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch FioletowyGroch Fioletowy
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
Jajka ubić w drugiej średniej misce, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
6
Dodać cukier, wanilię i sól i ubijać do całkowitego włączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
7
Dodać schłodzoną mieszaninę czekolady i ubijać do połączenia.Przesiać około jednej trzeciej mieszaniny mąki na mieszaninie czekolady i ubijać do połączenia; ubijać w kwaśnej śmietanie do połączenia; następnie przesiać pozostałą mieszaninę mąki i ubijać ciasto, aż będzie jednorodne i gęste.Dziel ciasto równomiernie między miseczkami na muffinki.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Gotowanie PolentyGotowanie Polenty
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
1
Połącz całą czekoladę i masło w metalowej misce ustawionej nad rondlem wypełnionym gotującą się wodą. Mieszaj od czasu do czasu, aż stopią się i połączą.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
1
Wytnij Centra z każdej babeczki. Wypełnij centra kremem miętowym i wymień wierzchołki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić Na KawałkiPokroić Na Kawałki
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
2
Niech ganache ostygnie lekko, aby zgęstniał, ale nie pozwól, aby ostygł zbyt mocno, aby nie rozprzestrzenił się płynnie. Łyżka ganache na szczycie każdej babeczki, pokrywając równomiernie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić Na KawałkiPokroić Na Kawałki
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
3
Niech ganache ustawić lekko przed podaniem.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn