Babeczki czekoladowe z kremem miętowym
Czekoladowe babeczki z kremem miętowym mogą być tylko deserem, którego szukasz. Na 81 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 346 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz sól, słodko-gorzką czekoladę, syrop kukurydziany i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Mint-Chocolate Chip Ice-cream Cupcakes, Babeczki Z Sufletem Czekoladowym Z Kremem Miętowym, oraz Babeczki Z Maślanką Czekoladową Z Bitą Śmietaną dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na babeczki: Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Linia 12 filiżanka muffin pan z pieczenia-cup wkładki.
Połącz masło i czekoladę w średniej żaroodpornej misce. Ustaw miskę nad rondlem zawierającym ledwo gotującą się wodę; podgrzej mieszaninę, aż masło i czekolada zaczną się topić.
Dodać kakao i ubijać, aż będzie gładkie i w pełni połączone. Odstawić do ostygnięcia, aż będzie ciepły w dotyku.
Mąkę, sodę i proszek do pieczenia ubić w małej misce, aby połączyć.
Jajka ubić w drugiej średniej misce, aby połączyć.
Dodać cukier, wanilię i sól i ubijać do całkowitego włączenia.
Dodać schłodzoną mieszaninę czekolady i ubijać do połączenia.Przesiać około jednej trzeciej mieszaniny mąki na mieszaninie czekolady i ubijać do połączenia; ubijać w kwaśnej śmietanie do połączenia; następnie przesiać pozostałą mieszaninę mąki i ubijać ciasto, aż będzie jednorodne i gęste.Dziel ciasto równomiernie między miseczkami na muffinki.
Połącz całą czekoladę i masło w metalowej misce ustawionej nad rondlem wypełnionym gotującą się wodą. Mieszaj od czasu do czasu, aż stopią się i połączą.
Wytnij Centra z każdej babeczki. Wypełnij centra kremem miętowym i wymień wierzchołki.
Niech ganache ostygnie lekko, aby zgęstniał, ale nie pozwól, aby ostygł zbyt mocno, aby nie rozprzestrzenił się płynnie. Łyżka ganache na szczycie każdej babeczki, pokrywając równomiernie.
Niech ganache ustawić lekko przed podaniem.