Babeczki Czekoladowe Brud

Babeczki Czekoladowe Brud
Czekoladowe babeczki mogą być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 36. Jedna porcja zawiera 256 kalorii, 3G białka, oraz 12g tłuszczu. Na 46 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób lubiło to Amerykańskie danie. Ten przepis od Foodnetwork ma 2 fanów. Mieszanka jaj, mocna kawa, olej roślinny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 17%, co jest raczej złe. Spróbuj Carrots & Dirt Cupcakes {z truskawkami w czekoladzie}, Brudne Babeczki, oraz Babeczki Dirt and Worms dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Na babeczki: Rozgrzej piekarnik do 350 F. Linia trzy 12-cup standardowe puszki muffin z wkładkami cupcake.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sznurek Do Butów LukrecjaSznurek Do Butów Lukrecja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokruszony Ser Manchego, Kilka GarściPokruszony Ser Manchego, Kilka Garści
Gotowanie PolentyGotowanie Polenty
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
W dużej misce, połączyć cukier granulowany, mąka, kakao w proszku, soda oczyszczona, proszek do pieczenia, sól, kawa, olej, śmietana, wanilia i jajka. Beat ze średnią prędkością z mikserem elektrycznym, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według UznaniaBarwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
O Cukrze CukierniczymO Cukrze Cukierniczym
1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
Chipsy Toffi I Półsłodkie Chipsy CzekoladoweChipsy Toffi I Półsłodkie Chipsy Czekoladowe
Powłoka Z Białego Cukierka, OpcjonalnaPowłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
Dodatkowa Bita Polewa I Wiórki Czekoladowe Waflowe OpcjonalnieDodatkowa Bita Polewa I Wiórki Czekoladowe Waflowe Opcjonalnie
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
(Keebler)(Keebler)
(duża Tuba)(duża Tuba)
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Wlać do wkładek cupcake, wypełniając każdy około dwóch trzecich pełne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sznurek Do Butów LukrecjaSznurek Do Butów Lukrecja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokruszony Ser Manchego, Kilka GarściPokruszony Ser Manchego, Kilka Garści
4
Piec, aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta, 16 do 18 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wyraźny Aromat MasłaWyraźny Aromat Masła
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
5
Ostudzić w puszkach na 10 minut.
6
Wyjąć z puszek i pozostawić do całkowitego ostygnięcia na stojakach z drutu.
7
Na lukier: w średnim rondlu połącz śmietanę i cukier granulowany. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 6 minut, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według UznaniaBarwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
1 Rożek Cukru Lodowego1 Rożek Cukru Lodowego
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
8
Zdjąć z ognia i dodać czekoladę i masło, mieszając, aż stopi się i gładkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
9
Ostudzić przez 10 minut.
10
Ubijamy cukier cukierniczy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W PlasterkiDo 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
11
Pozostawić mieszaninę do ostygnięcia, aż osiągnie konsystencję do smarowania. Top schłodzone babeczki z lukrem. Sprawia, że 2 1/2 szklanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sznurek Do Butów LukrecjaSznurek Do Butów Lukrecja
1 Rożek Cukru Lodowego1 Rożek Cukru Lodowego
1
Umieść ciasteczka w zamykanej plastikowej torbie. Zmiażdż ciasteczka rękami, aby uzyskać konsystencję "brudu".
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, OpcjonalnieDodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
2
Posypać lukier z okruchów cookie, top z gummy robaka i cieszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
żelkiżelki
1 Rożek Cukru Lodowego1 Rożek Cukru Lodowego

Składniki

1(może być lub przeglądać)pokrojone w plasterki obrane świeże lub mrożone brzoskwiniepokrojone w plasterki obrane świeże lub mrożone brzoskwinie2(może być lub przeglądać)O cukrze cukierniczymO cukrze cukierniczym10(zima)Bita polewa i wiśnie maraschino z łodygami opcjonalnieBita polewa i wiśnie maraschino z łodygami opcjonalnie2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkicukier dla cukiernikówcukier dla cukierników3largesCiasto kruche (Keebler)Ciasto kruche (Keebler)4736 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkimąka uniwersalnamąka uniwersalna2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkibarwnik spożywczy Red Velvet (taki jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) lub według uznaniabarwnik spożywczy Red Velvet (taki jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) lub według uznania5326 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkibarwnik spożywczy Red Velvet (taki jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) lub według uznaniabarwnik spożywczy Red Velvet (taki jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) lub według uznania36gummy wormsgummy worms2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkikrem do intensywnego biciakrem do intensywnego bicia1(może być lub przeglądać)sól drobnasól drobna30wafle czekoladowe lub ciasteczka kanapkowewafle czekoladowe lub ciasteczka kanapkowe227Orzechy dowolne (posiekane)chipsy toffi i półsłodkie chipsy czekoladowechipsy toffi i półsłodkie chipsy czekoladowe2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkimocna kawa parzonamocna kawa parzona142Orzechy dowolne (posiekane)niesłodzona czekoladaniesłodzona czekolada1776 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiniesłodzone kakao w proszkuniesłodzone kakao w proszku1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)6 uncji wysokiej jakości niesłodzonej czekolady, grubo posiekanej6 uncji wysokiej jakości niesłodzonej czekolady, grubo posiekanej2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki2 15-uncjowe puszki hominy, odsączone i wypłukane2 15-uncjowe puszki hominy, odsączone i wypłukane
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 45 m.
Porcje36
Ocena Zdrowia1
Magazyn