Babeczki Cabernet Brownie
Przepis Cabernet Brownie Cupcakes może zaspokoić Amerykański głód w około 2 godziny. Ten wegetariański przepis służy 12 i kosztuje 43 grosze za porcję. Ten deser ma 386 kalorii, 3G białka, oraz 18g tłuszczu na porcję. Mieszanka wina cabernet sauvignon, oryginalna mieszanka najwyższej jakości brownie, masło i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Ten przepis od Betty Crocker ma 1 fanów. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Babeczki BlackBerry Cabernet, Babeczki Brownie, oraz Babeczki Brownie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Umieść papierowy kubek do pieczenia w każdej z 12 regularnych filiżanek do muffinek.
W średniej misce, wymieszać brownie mix, torebka z syropem czekoladowym (z brownie mix box), 1/4 szklanki wina, olej i jajko. Podziel ciasto równomiernie między kubki muffin.
Piec 22 do 24 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wychodzi prawie czysty. Ostudzić 5 minut; wyjąć z patelni do regału chłodzącego. Całkowicie fajne.
W dużej misce, beat masło, skracanie i wanilia z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż lekkie i puszyste, o 30 sekund. Stopniowo dodawać cukier puder, ubijając na małej prędkości, aż do wymieszania po każdym dodaniu.
Dodać 2 łyżki wina; ubijać, aż lukier będzie gładki i rozsmarowany. Ubić w pozostałej 1 łyżce wina, jeśli lukier jest zbyt gęsty.
Spread lub rury lukier na babeczki. Top z suszonymi jagodami.