Babeczki

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj babeczek. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 262 kalorie. Ten przepis służy 12. Na 33 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Nie Wiele osób zrobiło ten przepis, a 2 powiedziałoby, że trafiło w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, cukier, sok z cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Baby Shower Cupcakes: bananowe czekoladowe babeczki z lukrem z masłem orzechowym Macadamia, NASCAR Cupcakes-sól i ocet babeczki ze skórki wieprzowej z polewą piwną, oraz Babeczki wypełnione śluzem z lukrem bagiennym { aka babeczki z limonką kokosową}.
Instrukcje
Królewski lukier, przepis poniżej
Wyposażenie specjalne: patelnia z 12 bułkami, wyłożona papierem muffin.
Wyjmij wszystko, czego potrzebujesz z lodówki na czas, aby osiągnąć temperaturę pokojową - a to robi ogromną różnicę w lekkości babeczek później - i rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Umieść wszystkie składniki babeczek z wyjątkiem mleka w robocie kuchennym i blitz aż będzie gładka. Pulse podczas dodawania mleka w dół lejka, aby uzyskać gładką konsystencję opadania.
Podzielić mieszaninę między 12-bułkową puszkę Muffin wyłożoną papierem do muffinów i piec w piekarniku przez 15 do 20 minut. Powinny powstać i być złote na wierzchu.
Niech trochę ostygną w swoich puszkach na stojaku, a następnie ostrożnie wyjąć je z puszki, aby ostygły w papierach, nadal na stojaku z drutu.
Połącz białka i cukier cukierniczy w średniej wielkości misce do miksowania i ubijaj mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż będą matowe i błyszczące, około 5 minut.
Wlać sok z cytryny, to rozrzedzi lukier. Beat przez kolejne kilka minut, aż dojdziesz do odpowiedniej konsystencji rozprzestrzeniania babeczek.