Babciowy placek maślany

Babciowy placek maślany
Babciowy placek maślany jest Wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Ten deser ma 300 kalorii, 4G białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Na 57 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz masło, vanillan ekstrakt, Pie crust, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 361 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Tort maślany z czekoladowym Ganache, Tort dyniowy z lukrem toffi, oraz Bułeczki z toffi z kromkami toffi dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W górnej części podwójnego kotła połącz brązowy cukier, skrobię kukurydzianą, sól i mleko. Mieszaj i mieszaj, aż zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
MlekoMleko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Podwójny KociołPodwójny Kocioł
2
Wymieszać z żółtkami, wymieszać i gotować aż zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółtko Jajażółtko Jaja
3
Zdjąć z ognia i dodać masło lub margarynę i wanilię. Mieszaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
WaniliaWanilia
4
Wlać do gotowanej skórki z ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
5
Piec w temperaturze 400 stopni F (205 stopni C) przez 5 minut lub do brązowego.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Magazyn