Azjatycka Sałatka Z Makaronem Wołowym

Azjatycka Sałatka Z Makaronem Wołowym
Azjatycka Sałatka z makaronem wołowym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezmleczny przepis służy 7 i kosztuje 85 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 13g białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 238 kalorii. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz ocet winny, zieloną cebulę, płatki pieprzu i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć makaron można śledzić to danie główne z Czekoladowy Makaron Deserowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 46%, co jest solidne. Spróbuj Azjatycka Sałatka Z Wołowiną I Makaronem, La Choy Azjatycka Sałatka Z Makaronem Wołowym, oraz [] Asian Beef & Noodle Soup z 5-Składnikowym bulionem wołowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać dużą patelnię na średnim ogniu. Gotować i wymieszać wołowinę na gorącej patelni, aż rumiane i kruche, 5 do 7 protokół; odcedzić i wyrzucić tłuszcz.
Składniki, których będziesz potrzebować
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Doprowadzić garnek lekko osolonej wody do wrzenia. Makaron z muszli gotować we wrzącej wodzie, od czasu do czasu mieszając, aż zostanie ugotowany, ale mocno ugryziony, 8 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Muszle MakaronuMuszle Makaronu
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
3
Drenaż.
4
Wymieszać mieloną wołowinę, kapustę Napa, marchew i zieloną cebulę w dużej misce sałatkowej; wymieszać ugotowany makaron z muszli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowane Muszle MakaronuGotowane Muszle Makaronu
Zielona CebulaZielona Cebula
Kapusta NapaKapusta Napa
Mielona WołowinaMielona Wołowina
MarchewMarchew
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
5
Sos sojowy, ocet z czerwonego wina, miód, sok z cytryny, oliwa z oliwek i płatki czerwonej papryki ubić razem w małej misce; skropić sałatką i dokładnie wymieszać, aby pokryć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Czerwonej PaprykiPłatki Czerwonej Papryki
Ocet Winny CzerwonyOcet Winny Czerwony
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Sos SojowySos Sojowy
MiódMiód
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte

Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling są świetnym wyborem dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Jednym z win, które można spróbować jest Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 24 dolarów.
Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc
Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc
Podobnie jak Transport na wiosenną łąkę, to urocze wino wyświetla kuszące aromaty rumianku, werbeny cytrynowej, tymianku i pikantnych cytrusów. Na długim, orzeźwiającym podniebieniu, doskonała naturalna kwasowość i wilgotna mineralność żwiru wprowadzają piękną energię do wina, przenosząc smaki zielonego jabłka i gruszki Anjou do jasnego, skoncentrowanego wykończenia.
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje7
Ocena Zdrowia13
KuchnieAzjatyckie
Rodzaje PotrawSałatki
Magazyn