Azjatycka Sałatka makaronowa z wołowiną, brokułami i kiełkami fasoli
Azjatycka Sałatka makaronowa z wołowiną, brokułami i kiełkami fasoli to bezmleczne danie główne. Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.04 za porcję. Jedna porcja zawiera 480 kalorii, 26g białka, oraz 19g tłuszczu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz rzadkie Delikatesy pieczeń wołowa, mielony imbir, prażone orzeszki ziemne i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 36 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 87%, co jest niesamowite. Spróbuj Sałatka z makaronem z trzech fasoli i brokułów, Pikantna Azjatycka zupa krewetkowa z grzybami, marchewką i kiełkami fasoli, oraz Azjatycka wołowina i brokuły dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Wymieszaj czosnek, sos sojowy, ocet, cukier, olej sezamowy, imbir i płatki pieprzu w 2-filiżance miarki Pyrex.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Sezamowy
Sos Sojowy
Ocet
Czosnek
Imbir
Pieprz
Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miarka
2
Ubić majonezem, aż będzie gładki, następnie powoli, równomiernie, ubić olej, aby uzyskać emulgowany dressing; przechowywać schłodzony, aż będzie gotowy do wrzucenia z sałatką. Przechowywać w czystym słoiku z pokrywką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Majonez
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
3
Przynieś 1 galon wody i 2 łyżki soli, aby zagotować w dużym czajniku do zupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda
Sól
Zupa
4
Dodaj makaron i, używając czasu opakowania jako wskazówki, gotuj, często mieszając i dodając brokuły przez ostatnią minutę, aż będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brokuły
Makarony
5
Dokładnie odcedzić (nie spłukiwać) i wrzucić na duży, lipowany arkusz ciastek. Odstawić podczas przygotowywania pozostałych składników sałatki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
6
Umieścić wszystkie składniki sałatki (z wyjątkiem sosu sojowo-imbirowego) w dużej misce lub przenieść do worka na suwak wielkości galonów. (Można przykryć i schłodzić kilka godzin w tym momencie). Kiedy gotowy do podania, dodać dressing; wrzucić do herbu i służyć.
Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling to moje najlepsze propozycje dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Jedno wino, którego możesz spróbować to Essay Chenin Blanc. MA 4,2 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 9 dolarów.