Awokado nadziewane krewetkami (Aguacates Rellenos de Camarones)

Awokado nadziewane krewetkami (Aguacates Rellenos de Camarones)
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów side dish, więc dać awokado nadziewane krewetkami (Aguacates Rellenos de Camarones) spróbować. Jedna porcja zawiera 213 kalorii, 8G białka, oraz 15 g tłuszczu. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 6 i kosztuje 1,87 zł za porcję. Mieszanka soli i pieprzu, kolendra, cebula i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 327 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 94%. Ten wynik jest super. Spróbuj Koktajl z krewetek, ananasów i awokado (Cocktail de Camarones con Piña y Aguacate), Camarones Con Arroz-krewetki z ryżem, oraz Camarones PL Salsa / krewetki w sosie dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Doprowadzić wodę do wrzenia w małym garnku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gruby Wędzony Boczek Pokrojony W KostkęGruby Wędzony Boczek Pokrojony W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
2
Dodaj krewetki, przykryć i wyłączyć ciepło. Pozostaw krewetki w wodzie na 5 minut i drain.In średnia miska, miejsce krewetki, cebula, Salsa rosada, kolendra, pietruszka, sól i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1 Kg Tortilli Kukurydzianych1 Kg Tortilli Kukurydzianych
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Zęby PrzyrodzeniaZęby Przyrodzenia
Gruby Wędzony Boczek Pokrojony W KostkęGruby Wędzony Boczek Pokrojony W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
3
Dobrze wymieszać.
4
Awokado pokroić wzdłuż i usunąć pestkę, skropić sokiem z limonki i posypać solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
1/2 Szklanki Meksykańskiej śmietany (można Zastąpić Creme Fraiche)1/2 Szklanki Meksykańskiej śmietany (można Zastąpić Creme Fraiche)
5
Sałatę ułożyć na talerzu i na wierzchu ułożyć awokado. Napełnij każdy awokado mieszaniną krewetek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Meksykańskiej śmietany (można Zastąpić Creme Fraiche)1/2 Szklanki Meksykańskiej śmietany (można Zastąpić Creme Fraiche)
Garść Zielonych Lub Czarnych Oliwek Dobrej Jakości, Grubo PosiekanychGarść Zielonych Lub Czarnych Oliwek Dobrej Jakości, Grubo Posiekanych
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
6
Posypać świeżą kolendrą i podawać natychmiast.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Kolendraświeża Kolendra
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia31
Magazyn