Asian Coleslaw

Asian Coleslaw
Asian Coleslaw is a bezglutenowe i wegańskie przystawka. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 71 kalorii, 1G białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Na 47 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Mieszanka pomarańczowej marmolady, ocet winny, cukier i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 4 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Asian Coleslaw, Asian Coleslaw, oraz Asian Coleslaw.

Instrukcje

1
W dużej misce wymieszać wszystkie składniki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Przykryć i przechowywać w lodówce co najmniej 30 minut do mieszania smaków, ale nie dłużej niż 24 godzin.

Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling są świetnym wyborem dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Jednym z win, które można spróbować jest wina Botanica Mary Delany Chenin Blanc. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 32 dolarów.
Wina Botanica Mary Delany Chenin Blanc
Wina Botanica Mary Delany Chenin Blanc
Złożony i elegancki, z warstwami czystych, skoncentrowanych owoców gruszkowych, cytrusowych i pestkowych, przepyszną kwasowością i pikantnym, mineralnym rdzeniem.
TrudnośćNormalny
Gotowe W40 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia6
Magazyn