Asian Chicken Toppers
Jeśli 35 centów za porcję spada w budżecie, Asian Chicken Toppers może być niesamowite bezmleczne przepis do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 88 kalorii, 5G białka, oraz 5G tłuszczu każdy. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka plantatorów miód pieczone prażone orzeszki ziemne, pół piersi kurczaka, krakersy ritz, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Kremowy Kurczak z grzybami jeden garnek z nadzieniem na ciasto, Podstawowe Piersi Z Kurczaka W / 4 Variation Toppers, oraz Azjatycki Burger z kurczaka z pikantnym majonezem z trawy cytrynowej i marynowaną azjatycką sałatką dla podobnych receptur.
Instrukcje
Każdy ogórek pokroić na pół na 30 plastrów. Kurczaka pokroić na 30 sztuk.
Najlepsze krakersy z ogórkami i kurczakiem.
Skropić dressingiem, wierzch z cebulą i orzechami.
Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Azjatka W menu? Spróbuj sparować z Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Lang & Reed Napa Valley Chenin Blanc z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 30 dolarów za butelkę.
![Lang & Reed Napa Valley Chenin Blanc]()
Lang & Reed Napa Valley Chenin Blanc
Lang & Reed 2015 Chenin Blanc-Napa Valley ma brzoskwinię i owoce tropikalne, które są natychmiast na nosie, z niezbędną nutą plastra miodu (tradycyjny charakter odmianowy) i mniejszą ekspresją jabłek i cytrusów. Na podniebieniu aromaty są odzwierciedlone i mają jeszcze silniejszą obecność dzięki egzotycznym cytrusowym nutom żółtego jabłka, które nadają mu dokładną cierpkość. Tekstura jest delikatna, a smaki rozszerzają się z odrobiną soli mineralnej, co prowadzi do jasnej, ostrej kwasowości, dodając orzeźwiającego charakteru wina. Rozkwita i zwiększy złożoność dzięki dodatkowemu czasowi butelkowania.