Aromatyczne Kotlety Schabowe
Aromatyczne kotlety wieprzowe Crusted może być tylko danie główne szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 556 kalorii, 43g białka, oraz 28g tłuszczu. Na 2,78 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka cebuli, bulion wołowy o obniżonej zawartości sodu, Wino i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby wykorzystać bułkę tartą można śledzić to danie główne z Strudel Jabłkowy jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 69%, to danie jest dobre. Spróbuj Aromatyczne Kotlety Wieprzowe, Aromatyczne Niemieckie kotlety wieprzowe i kiszona kapusta, oraz Aromatyczne słodko-kwaśne kotlety wieprzowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Obie strony kotletów posypać równomiernie solą i pieprzem.
Kotlety gotować w 1 łyżce gorącego oleju w nieprzywierającej, żaroodpornej patelni na średnim ogniu 2 do 3 minut z każdej strony.
Wierzchy kotletów schabowych równomiernie posmarować musztardą Dijon.
Połączyć bułkę tartą, pietruszkę, czosnek i pozostałe 2 łyżki oliwy z oliwek w średniej misce. Mieszankę okruchów równomiernie nacisnąć na wierzchy i boki kotletów wieprzowych.
Piec w 400 przez 10 do 12 minut lub do czasu zakończenia.
Wyjmij patelnię z piekarnika; usuń kotlety wieprzowe i utrzymuj ciepło.
Podsmażyć cebulę i grzyby na patelni na dużym ogniu 7 do 8 protokół. Zmniejsz ogień do średnio niskiego, dodaj mąkę i gotuj, stale ubijając, 1 minutę.
Ubić razem Wino i pastę pomidorową.
Dodaj do patelni, stale ubijając.
Ubić bulion i gotować, stale ubijając, 5 minut lub do momentu zagęszczenia mieszaniny. Ułóż kotlety wieprzowe na poszczególnych talerzach, a sos łyżka na wierzchu.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Chardonnay, Pinot Noir i Riesling to moje najlepsze propozycje na kotlety wieprzowe. Chardonnay pasuje do prostych kotletów lub kotletów w sosie maślanym lub śmietanowym, wytrawny riesling uzupełnia słodkie dodatki, takie jak musztarda MIODOWA lub jabłka, a pinot noir jest bezpiecznym wyborem dla dań wieprzowych w ogóle. Jednym z win, które można spróbować jest Antica Chardonnay (Mountain Select). Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 29 dolarów.
![Antica Chardonnay (Mountain Select)]()
Antica Chardonnay (Mountain Select)
Chardonnay 2017 jest żywy i bogaty w kuszące aromaty, które prowadzą do mocnego rdzenia smaków gruszki, jabłka i moreli w cieniu lekko przyprawionego dębu. Na podniebieniu wino oferuje warstwę po warstwie utrzymujących się smaków. Wino podkreśla czystość odmianową elegancją i świeżością na podniebieniu.Chardonnay zebrano od 4 do 31-letnich win z wybranych części dziewięciu bloków winnic, które są sadzone na wysokości 1,413-1,494 stóp. Tegoroczna selekcja składała się z 10 klonów Chardonnay—dziewięciu burgundzkich i uznanej selekcji Heritage Weimer—które razem tworzą złożoność aromatów i smaków, których szukamy dla naszej górskiej selekcji Chardonnay.