Anzac Biscuits I
Anzac Biscuits I jest lacto ovo vegetarian przepis z 24 porcjami. Jedna porcja zawiera 118 kalorii, 1G białka, oraz 6G tłuszczu. Za 11 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis od Wszystkichprzepisy wymaga sody oczyszczonej, masła, owsa do gotowania i mąki. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Sprawdza się jako deser w bardzo przystępnej cenie. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 45 minut. Z łyżką wynik 10%, to danie jest bardzo złe (ale nadal można je naprawić). Podobne przepisy obejmują Herbatniki Anzac, Herbatniki ANZAC, oraz Herbatniki Anzac.
Instrukcje
Wymieszaj razem owies, mąkę, cukier i kokos.
W małym rondelku na małym ogniu rozpuść razem syrop i masło.
Wymieszaj sodę i wrzącą wodę i dodaj do roztopionego masła i syropu.
Dodaj mieszankę masła do suchych składników. Upuść łyżeczki na natłuszczonych arkuszach ciastek (lub papierze do pieczenia).
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 18 do 20 minut.
Polecane wino: Cream Sherry, Madera, Prosecco
Ciasteczka można łączyć z kremową Sherry, Maderą i Prosecco. Sweet bubbly Prosecco nie przytłacza prostego cukru ani kruchych ciasteczek, słodka kremowa sherry uzupełnia przyprawione ciasteczka, a orzechowe nuty Madery idealnie pasują do Ciasteczek z orzechami. NV Solera Cream Sherry z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.
NV Solera Cream Sherry
Solera Cream Sherry ma genialny bursztynowy i głęboki miedziany odcień. Aromaty toffi i orzechów pekan, słodkie, solone aromaty orzechów i brązowych przypraw mają złożony karmelowy akcent. Słodkie wejście prowadzi do zaokrąglonego, bujnego, umiarkowanie pełnego podniebienia z długim, aromatycznym wykończeniem.