Angielski Toffi

Angielski Toffi
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać angielski toffi spróbować. Ten przepis służy 40. Na 21 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 89 kalorii, 0g białka, oraz 7G tłuszczu. 10 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odebrać masło, cukier, pekan, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Angielski Toffi, Angielski Toffi, oraz Angielski Toffi dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Obficie posmaruj prześcieradło.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Funta Grzybów Morelowych1/4 Funta Grzybów Morelowych
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
2
Umieść masło, cukier i wodę na ciężkiej patelni lub patelni na średnim ogniu. Doprowadzić do wrzenia bulgoczącego, stale mieszając drewnianą łyżką, około 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Funta Grzybów Morelowych1/4 Funta Grzybów Morelowych
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1 Kartonowe Kółko Z Ciastem (6 Cali)1 Kartonowe Kółko Z Ciastem (6 Cali)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
1/2 Litra Beztłuszczowej Kwaśnej śmietany1/2 Litra Beztłuszczowej Kwaśnej śmietany
3
Wyjmij łyżkę z patelni i gotuj do bardzo kruchego etapu (300 stopni do 310 stopni F na termometrze cukierkowym). Lub zrób test zimnej wody: cukierki rozdzielą się na twarde, kruche nici po upuszczeniu do zimnej wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rożek Cukru LodowegoRożek Cukru Lodowego
1 Kartonowe Kółko Z Ciastem (6 Cali)1 Kartonowe Kółko Z Ciastem (6 Cali)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr CandyTermometr Candy
1/2 Litra Beztłuszczowej Kwaśnej śmietany1/2 Litra Beztłuszczowej Kwaśnej śmietany
4
Zdjąć z ognia i dodać orzechy do mieszaniny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielone Oliwki Z Pimientos, Około 16 Dużych OliwekZielone Oliwki Z Pimientos, Około 16 Dużych Oliwek
5
Dodać wanilię i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Powłoka Z Białego Cukierka, OpcjonalnaPowłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
(duża Tuba)(duża Tuba)
6
Wlać na przygotowaną blachę ciastek i rozprowadzić do grubości 1/4 cala. Lekko ostudzić, na wierzchu polać kawałkami czekolady lub tabliczkami czekolady i rozprowadzić w miarę topnienia. Całkowicie schłodzić i rozbić na kawałki. Przechowywać w szczelnym pojemniku.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki (12 Uncji) Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Kawałków Czekolady (zalecane: Ghiradelli)2 Szklanki (12 Uncji) Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Kawałków Czekolady (zalecane: Ghiradelli)
4 Cienkie Plasterki Salami4 Cienkie Plasterki Salami
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
TrudnośćTwardy
Gotowe W30 m.
Porcje40
Ocena Zdrowia0
Magazyn