Jeśli 78 centów za porcję spada twój budżet, Angel Food Cake z sosem karmelowym może być doskonałym bezglutenowe przepis do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 274 kalorie, 3G białka, oraz 11g tłuszczu. Ten przepis służy 12. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Matki. Mieszanka angel food cake, masło, ekstrakt z wanilii i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Crock Pot Pumpkin Angel Food Cake With Caramel Sauce, Ciasto z pomarańczowym aniołem z sosem karmelowym i kompot z owoców tropikalnych, oraz Ciasto Czekoladowo-Karmelowe Angel Food dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W dużej misce ubić serek śmietankowy i cukier cukierniczy na gładką masę. Złożyć ubitą polewą; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W Plasterki
Ułożyć dolną warstwę na talerzu, posmarować masą z serem śmietankowym. Wymień górę; przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowania Serka śmietankowego O Temperaturze Pokojowej Plus 2 (8 Uncji) Opakowania Bitego Serka śmietankowego
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
4
W rondlu połącz 3/4 szklanki śmietany, cukier, syrop kukurydziany, masło i sól. Gotować i mieszać, aż mieszanina osiągnie miękką kulkę (234°). Powoli dodawać pozostałą śmietanę. Gotować i mieszać, aż mieszanina powróci do miękkiej kulki (234°).
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (3 Uncje) Połówek Orzechów Pekan
2 Oliwki Nadziewane Pimiento
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Żółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
Ciasto w menu? Spróbuj sparować z Cream Sherry, Moscato d ' Asti i Porto. Częstą zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremowym sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. Jedno wino, którego możesz spróbować to NV Solera Cream Sherry. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 17 dolarów.