Andouille-placek ziemniaczany z pikantną sałatką z jabłek
Przepis i ciasto ziemniaczane z pikantną sałatką jabłkową może zaspokoić Twoje Południowe pragnienie w około 45 minut. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 16G białka, 32G tłuszczu, oraz w sumie 597 kalorii. Na 1,44 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz kiełbasę andouille, śmietanę, żółtka i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Batat i Por z kiełbasą Andouille, Andouille Nowa Sałatka Ziemniaczana, oraz Sweet & Tangy Apple Coleslaw dla podobnych receptur.
Instrukcje
Słodkie ziemniaki owinąć w folię i piec przez 45 minut, aż będą miękkie.
Niech słodkie ziemniaki ostygną. W międzyczasie, w robocie kuchennym, połączyć mąkę kukurydzianą i mąkę z 1 łyżeczką soli.
Dodać schłodzone kostki masła i pulsować, aż mieszanina przypomina Gruboziarnisty posiłek.
Dodaj wodę z lodem i pulsuj, aż ciasto się połączy. Obrócić ciasto na powierzchnię roboczą i zagnieść, aż będzie gładkie.
Lekko mąki powierzchni roboczej i rozwałkować ciasto do 13-calowy Okrągły, około 1/4 cala grubości. Ułóż ciasto na 9-calowy szklany talerz ciasta. Przyciąć zwis do 1 cala, a następnie złożyć go pod sobą i ozdobnie zacisnąć. Nakłuj dolną skorupę kilka razy widelcem. Ciasto wyłożyć folią i wypełnić masą ciasta.
Piec około 30 minut, aż skorupa jest ledwo ustawione.
Zdjąć folię i wagi i piec przez 10 minut dłużej, aż skorupa jest sucha i bardzo lekko rumiane.
Tymczasem na dużej patelni podgrzej oliwę z oliwek.
Dodać kiełbasę andouille i gotować na dużym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż jest lekko rumiane, o 5 protokół.
Dodać cebulę, czosnek i suszona szałwia i gotować, aż cebula zmięknie, o 5 protokół.
Słodkie ziemniaki obieramy i przekładamy do robota kuchennego.
Dodać śmietanę i puree, aż będzie bardzo gładka. Doprawić solą i pieprzem.
Dodać żółtka i proces aż włączone.
Przenieść nadzienie do dużej miski i wymieszać z mieszaniną andouille. Zeskrobać nadzienie na skórkę i piec przez około 45 minut, aż krem się ułoży.
Ostudzić przez 20 minut, następnie pokroić ciasto na kliny i podawać z pikantną sałatką jabłkową.