Ancho-Limonkowy marynowany kurczak z grilla
Przepis Ancho-Limonkowy marynowany kurczak BBQ jest gotowy w około 12 godzin i 50 minut i zdecydowanie jest wybitnym bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Ten przepis służy 6 i kosztuje 86 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 184 kalorie. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz ancho chili w proszku, sok z limonki, kurczaki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Kurczak Limonkowy z sosem Chili Ancho, Ancho-marynowany stek w spódnicy z ciepłą sałatką z Czarnej Fasoli, oraz Kurczak Marynowany Jalapeno-Limonka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pokroić kurczaki w nogi, uda, piersi i skrzydła i umieścić na dużej patelni.
Pozostałe składniki ubić w małej misce i zalać kurczakiem. Przykryć kurczaka i przechowywać w lodówce na noc.
Umieść kawałki kurczaka na grillu pod kątem 45 stopni, aby ustalić dobre ślady grilla. Gdy kurczak łatwo uwolni się z grilla, odwróć go, aby kontynuować gotowanie. Upewnij się, aby przyprawić kurczaka solą podczas gotowania. Gdy temperatura wewnętrzna osiągnie 165 stopni F lub jego soki będą czyste, Usuń kurczaka z grilla.
Odstawić kurczaka na 5 do 10 minut przed podaniem.