Ananasowe ciasto do góry nogami od DOLE®
Ciasto ananasowe z DOLE® wymaga ok. 40 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 212 kalorii. Na 44 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Świetnie sprawdza się jako deser. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Mieszanka brązowego cukru, wiśni maraschino, margaryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 24%, co nie jest takie wspaniałe. Spróbuj Ciasto Ananasowe Do Góry Nogami, Ciasto ananasowe do góry nogami, oraz Ciasto Ananasowe Do Góry Nogami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Patelnia z nieprzywierającym sprayem do gotowania.
Wymieszać stopioną margarynę i brązowy cukier w 8-calowej patelni tortowej.
Umieścić plastry ananasa w mieszaninie cukru.
Umieść wiśnię na środku każdego plasterka ananasa i na środku patelni.
Przygotuj mieszankę tortową zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Ciasto wylewamy równomiernie na ananasa.
Piec w temperaturze 350 stopni F, 25 do 30 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta.
Fajne 5 minut. Poluzuj krawędzie i odwróć się na talerz do serwowania.