American Flag Cake

American Flag Cake
Jeśli chcesz dodać więcej Amerykański przepisy do twojego pudełka z przepisami, American Flag Cake może być przepisem, który powinieneś wypróbować. Ten przepis zawiera 10 porcji z 1481 kalorii, 11g białka, oraz 53g tłuszczu każdy. Za 2,66 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis od Allrecipes wymaga barwnika spożywczego, kawałków czekolady, puszystego lukru i mleka. Kilka osób naprawdę polubiło ten deser. 178 osób próbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 3 godziny. To będzie hit w Twoim Czwartego Lipca wydarzenie. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 47%, który jest solidny. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak American Flag Cake, American Flag Cake, oraz American Flag Cake.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Nasmaruj i wyłóż 4 8-calowe okrągłe formy do ciasta papierem do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Połącz białą mieszankę ciasta, białka jaj, olej roślinny, mleko i ekstrakt waniliowy w dużej misce. Ubijaj przez 30 sekund za pomocą miksera elektrycznego na niskiej prędkości. Zwiększ prędkość miksera do średniej i ubijaj jeszcze przez 2 minuty. Ciasto nadal będzie lekko grudkowate.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Wysokiej Jakości Niesłodzonej Czekolady, Grubo Posiekanej6 Uncji Wysokiej Jakości Niesłodzonej Czekolady, Grubo Posiekanej
Mix Białych CiastMix Białych Ciast
2 15-uncjowe Puszki Hominy, Odsączone I Wypłukane2 15-uncjowe Puszki Hominy, Odsączone I Wypłukane
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Takie Jak Sery Do TacosTakie Jak Sery Do Tacos
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
3
Aby zrobić czerwone ciasta, odmierz połowę ciasta do osobnej miski i wymieszaj w czerwonym barwniku spożywczym. Równomiernie przenieś czerwone ciasto do 2 z 8-calowych przygotowanych foremek do ciasta; gładkie wierzchołki ciasta szpatułką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czerwony Kolor żywnościCzerwony Kolor żywności
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Przenieś połowę pozostałego bezbarwnego ciasta do trzeciej przygotowanej formy do ciasta; gładki wierzch jak poprzednio. To będzie biała porcja ciasta.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bardzo Drobny Ser Ricotta Z Pełnego Mleka (do Udoskonalenia, Przetwarzaj W Robocie Kuchennym Przez 1 Minutę)Bardzo Drobny Ser Ricotta Z Pełnego Mleka (do Udoskonalenia, Przetwarzaj W Robocie Kuchennym Przez 1 Minutę)
5
Dodaj niebieski barwnik spożywczy do pozostałego bezbarwnego ciasta w dużej misce; złóż 1 szklankę białych kawałków czekolady w niebieskie ciasto, aż się połączą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chipsy Z Białej CzekoladyChipsy Z Białej Czekolady
Niebieski Kolor żywnościNiebieski Kolor żywności
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Sery Do TacosTakie Jak Sery Do Tacos
6
Przenieś ciasto do pozostałej przygotowanej 8-calowej Formy do ciasta; gładki wierzch ciasta szpatułką.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bardzo Drobny Ser Ricotta Z Pełnego Mleka (do Udoskonalenia, Przetwarzaj W Robocie Kuchennym Przez 1 Minutę)Bardzo Drobny Ser Ricotta Z Pełnego Mleka (do Udoskonalenia, Przetwarzaj W Robocie Kuchennym Przez 1 Minutę)
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
7
Piec wszystkie 4 ciasta w nagrzanym piekarniku, aż wykałaczka włożona do środka każdego ciasta wyjdzie czysta, około 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wyraźny Aromat MasłaWyraźny Aromat Masła
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
8
Wyjmij ciasta z piekarnika i umieść na stojakach chłodzących, aż całkowicie ostygną.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
9
Uruchom nóż wokół krawędzi każdego schłodzonego ciasta. Odwróć ciasta, Usuń Patelnie i zdejmij pergamin. Użyj ostrego noża, aby przyciąć wierzchołki ciast płasko i równomiernie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
10
Pokrój obie czerwone warstwy ciasta i białą warstwę ciasta na pół poziomo. Będziesz miał 4 cienkie czerwone warstwy ciasta i 2 cienkie białe warstwy ciasta.
11
Umieść 4-calowy Okrągły szablon na 1 Cienkiej czerwonej warstwie ciasta; Wytnij 4-calową czerwoną rundę ciasta. Powtórz, umieszczając szablon na 1 cienkiej białej warstwie ciasta, aby uzyskać 1 4-calowe białe ciasto okrągłe. Wyśrodkuj 4-calowy Okrągły szablon na niebieskim cieście; Wytnij i Usuń środkową część pokrytą szablonem, aby utworzyć niebieski pierścień ciasta.
12
Aby złożyć ciasto, potrzebujesz 2 cienkich 8-calowych czerwonych warstw ciasta, 1 cienkiej 8-calowej białej warstwy ciasta, 1 4-calowego cienkiego czerwonego koła ciasta, 1 4-calowego cienkiego białego koła ciasta i 1 niebieskiego 8-calowego pierścienia ciasta. Zachowaj resztki Cienkiej czerwonej warstwy ciasta i inne kawałki ciasta do robienia okruchów do dekoracji.
13
Aby złożyć ciasto, umieść 1 8-calową cienką czerwoną warstwę ciasta na patelni do ciasta i obficie posmaruj wierzch białym lukrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Rożek Cukru Lodowego1 Rożek Cukru Lodowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bardzo Drobny Ser Ricotta Z Pełnego Mleka (do Udoskonalenia, Przetwarzaj W Robocie Kuchennym Przez 1 Minutę)Bardzo Drobny Ser Ricotta Z Pełnego Mleka (do Udoskonalenia, Przetwarzaj W Robocie Kuchennym Przez 1 Minutę)
14
Umieść cienką 8-calową białą warstwę ciasta na wierzchu czerwonej i zamroź wierzch.
15
Umieść pozostałą 8-calową cienką czerwoną warstwę ciasta na białej. Zamrozić czerwoną warstwę.
16
Umieść ciasto z Niebieskim pierścieniem na drugiej czerwonej warstwie ciasta i ostrożnie zamroź wnętrze niebieskiego pierścienia ciasta. Delikatnie dopasuj 4-calową białą warstwę ciasta do niebieskiego pierścienia ciasta. Zamrozić górną część 4-calowego białego środka.
17
Umieść 4-calową czerwoną warstwę ciasta na białej. Delikatnie naciśnij małe kółka ciasta równo z górną częścią niebieskiego pierścienia.
18
Obficie posmaruj całą zewnętrzną stronę ciasta pozostałym lukrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Rożek Cukru Lodowego1 Rożek Cukru Lodowego
19
Pokrusz czerwone i niebieskie kawałki resztek ciasta do 2 oddzielnych misek. Zdobądź linie w górnej części lukru ciasta za pomocą noża kuchennego, aby wykonać wzór flagi na wierzchu ciasta. Powinien mieć 2-calowy kwadrat w lewym górnym rogu dla niebieskiego pola i białych gwiazd oraz 7 grubych poziomych pasków o szerokości około 1 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Rożek Cukru Lodowego1 Rożek Cukru Lodowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
20
Wypełnij kwadratowe pole w lewym górnym rogu niebieskimi okruchami i wciśnij 1 łyżkę białych kawałków czekolady do góry nogami w niebieskie okruchy, aby zrobić "gwiazdki".'Wypełnij dolny pasek i każdy inny pasek czerwonymi okruchami, aby uzyskać czerwone paski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chipsy Z Białej CzekoladyChipsy Z Białej Czekolady
21
Obficie posyp białym cukrem białe paski, aby się wyróżniały.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według UznaniaBarwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
22
Aby podać, pokrój ciasto na ćwiartki. Wnętrze ciasta odsłoni warstwy czerwono-białych pasków i niebieskiego pola z gwiazdkami z białej czekolady w każdym kawałku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biała CzekoladaBiała Czekolada

Polecane wino: Cream Sherry, Port, Moscato Dasti

Cream Sherry, Port i Moscato d ' Asti to moje najlepsze typy na ciasto. Powszechną zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremową sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. NV Johnson Estate Cream Sherry z 5 poza 5 Ocena gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 19 dolarów za butelkę.
NV Johnson Estate Cream Sherry
NV Johnson Estate Cream Sherry
Bardzo aromatyczny z nutami orzecha laskowego, wanilii i odrobiną dębu, a następnie słodkimi rodzynkami i odrobiną drożdży. Czyste trwałe wykończenie. Dobrze teraz, ale wynagrodzi tych, którzy pozwolą mu się zestarzeć"". Ulubiony napój przed posiłkiem. Rozważ to z orzechami przed obiadem jako aperitif lub po kolacji z deserem, zwłaszcza czekoladkami i deserami na bazie owoców. Również wspaniałe w zimne popołudnia, podawane z biscotti do zanurzenia w ""włoskim stylu"". "
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs
Porcje10
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawDesery
Okazje4 lipca
Magazyn