Alberta Flank Steak
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać Alberta Flank stek spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 33g białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 413 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje $3.02 za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz steki, imbir, sos sojowy i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić już dziś. Aby wykorzystać czerwone wino, można śledzić to danie główne z Czerwone Wino Ciasto Czekoladowe # SundaySupper jako deser. To będzie hit w Twoim valentin day wydarzenie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Stek Z Flanki, Stek Z Flanki, oraz Stek Z Flanki.
Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Steki można łączyć z Merlotem, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. GEN5 Merlot z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 12 dolarów za butelkę.
GEN5 Merlot
# 40 entuzjasta wina Top 100 Best Buy of 2019