Aksamitne Orzechowe Ciasto Krówkowe

Aksamitne Orzechowe Ciasto Krówkowe
Aksamitne ciasto orzechowe wymaga ok. 45 minut od początku do końca. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 338 kalorii, 6G białka, oraz 16G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. Na 90 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz orzechy włoskie, półsłodkie czekoladowe chipsy, nie instant czekolady pudding mix krówki, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia not so outstanding spoonacular score of 22%. Podobne przepisy to Orzechowe Ciasto Krówkowe, Krówka Orzechowa, oraz Pumpkin Walnut Fudge.

Instrukcje

1
Roztopić czekoladowe chipsy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżeczki Mleka 2%1/2 łyżeczki Mleka 2%
2
W dużej misce połącz nadzienie do ciasta, odparowane mleko, syrop kukurydziany, jajko, roztopione chipsy czekoladowe. Wymieszać z orzechami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżeczki Mleka 2%1/2 łyżeczki Mleka 2%
6 Uncji Wiórków Kokosowych6 Uncji Wiórków Kokosowych
Świeże Maliny I Dekoracyjne Posypki (opcjonalnie)Świeże Maliny I Dekoracyjne Posypki (opcjonalnie)
Posypki W Różnych Kolorach Lub Kolorowy CukierPosypki W Różnych Kolorach Lub Kolorowy Cukier
1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Wlać do skorupki ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
4
Piec w temperaturze 375 stopni F (175 stopni C) przez około 45 minut; piec, aż góra będzie jędrna i zacznie pękać. Schłodzić co najmniej 4 godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
5
W razie potrzeby udekoruj bitą śmietaną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn