Ajerkoniak Crème Brûlée

Ajerkoniak Crème Brûlée
Ajerkoniak Crème Brûlée to bezglutenowe i wegetariańskie napój. Na 1,19 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 49g tłuszczu, oraz w sumie 590 kalorii. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Mieszanka śmietany do ubijania, złoty brązowy cukier, cukier i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Boże Narodzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Podobne przepisy to Ajerkoniak Crème Brûlée, Ajerkoniak Crème Brûlée, oraz Skinny Ajerkoniak Creme Brulee.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Umieść płytkie ceramiczne naczynie do pieczenia 11x8 cali (Pojemność 8 filiżanek) w patelni do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
3
Śmietanę i 2/3 szklanki cukru wymieszać w średnim rondlu. Doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu, mieszając, aż cukier się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
KremKrem
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
4
Żółtka ubić w średniej misce. Stopniowo ubijaj w gorącej mieszance śmietany, a następnie rumu, brandy, gałki muszkatołowej i soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szczypty Zmielonych Goździków2 Szczypty Zmielonych Goździków
Gałka MuszkatołowaGałka Muszkatołowa
KremKrem
żółtko Jajażółtko Jaja
SólSól
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
5
Przełożyć do naczynia do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
6
Wlać tyle gorącej wody do patelni do pieczenia, aby dojść do połowy boków naczynia. Ostrożnie przenieść patelnię do piekarnika.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
7
Piec, aż krem jest ustawiony wokół krawędzi, ale centrum nadal jiggles lekko, gdy naczynie jest delikatnie wstrząśnięty, o 40 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
BudyńBudyń
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
8
Wyjąć naczynie ceramiczne z wody. Schłodzić krem na stojaku, aż ostygnie, co najmniej 3 godziny. (Można dokonać 1 dzień wcześniej. Przykryć i schłodzić.)
Składniki, których będziesz potrzebować
BudyńBudyń
WodaWoda
9
Podgrzej brojlery. Naciśnij brązowy cukier przez sitko na kremie do pokrycia całkowicie i równomiernie. Obserwując uważnie, budyń broil 4 do 6 cali od źródła ciepła, aż cukier pęcherzyki i karmelizuje, o 2 protokół. Schłodzić krem, aż topping twardnieje, co najmniej 1 godzinę i do 3 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
BudyńBudyń
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SitoSito
BrojlerBrojler
10
Podawać na zimno.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Magazyn