Acorn Squash
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisy przystawki, więc dać Acorn Squash spróbować. Ten przepis służy 4 i kosztuje 66 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 209 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać Acorn squash, brązowy cukier, masło, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i przyjazne dla fodmap dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Pikantny filet z dorsza z sosem kokosowo-Squashowym na prażonym Żołędziu, Butternut Squash Noodle Turkey Bolognese faszerowane Acorn Squash z roztopionym Gruyere: dwa sposoby, oraz Pieczona Dynia Z Żołędzi Z Risotto Do Squasha.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 191°.
Połówki squasha umieścić w naczyniu do mikrofalówki; przykryć woskowanym papierem. Kuchenka mikrofalowa na wysokości 12 do 14 min. lub do miękkości, obracając po 7 min.
Odstawić, zadaszony, 5 min.
Miarka squash z muszli do średniej miski, pozostawiając 1/4-cala grubości muszli.
Dodać masło; mash aż squash jest gładka i masło jest całkowicie stopiony. Łyżka do muszli squasha; umieścić na blasze do pieczenia.
Posypać cukrem; top z pianek.
Piec 12 do 15 min. lub aż squash są podgrzewane przez i marshmallows są lekko rumiane.