Ackee i Cod Stewart Loaf (Ackee-Saltfish-Codfish-Bacalao Loaf)

Ackee i Cod Stewart Loaf (Ackee-Saltfish-Codfish-Bacalao Loaf)
Ackee i Cod Stewart Loaf (Ackee-Saltfish-Codfish-Bacalao Loaf) to bezmleczne i pescatariańskie przepis z 9 porcjami. Jedna porcja zawiera 134 kalorie, 7G białka, oraz 6G tłuszczu. Na 57 centów za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 9 osób uznało ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 14 godzin i 50 minut. Mieszanka ackees, tymianek, scallion, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 53%. Spróbuj Ackee i Cod Stewart Loaf (Ackee-Saltfish-Codfish-Bacalao Loaf), Saltfish and Ackee, oraz Saltfish and Ackee dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zamocz dorsza w wodzie noc wcześniej w lodówce. W dniu, w którym planujesz przygotować danie, zmień wodę i mocz ponownie na około 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
DorszDorsz
2
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Spray 9 mini Patelnie bochenek z oliwy z oliwek sprayu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek SprayOliwa Z Oliwek Spray
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BochenkowaPatelnia Bochenkowa
PiekarnikPiekarnik
3
Napełnij średni rondel wodą i zagotuj.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
4
Dodaj rybę i gotuj przez 20 minut, aby usunąć wszelkie kości. Pozostawić do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
5
W osobnej misce wymieszaj rybę, ackees, majonez i szalotki. Korzystanie z różnych przypraw, włączenie do mieszanki w zależności od smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
MajonezMajonez
PrzyprawyPrzyprawy
Zielona CebulaZielona Cebula
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
6
Dodaj bułkę tartą trochę na raz, degustacja jak to zrobić, aby upewnić się, że nie stracić smak ryby lub ackees.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka TartaBułka Tarta
RybyRyby
7
Gdy osiągniesz smak, który Ci odpowiada, dodaj ostry sos. Po raz kolejny należy zachować ostrożność podczas dodawania gorącego sosu, aby nie zrobić ryby zbyt ostre.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ostry SosOstry Sos
RybyRyby
8
Równomiernie podzielić i nacisnąć mieszankę rybną do każdej patelni bochenka i piec w piekarniku przez 20 minut, lub aż rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
Patelnia BochenkowaPatelnia Bochenkowa
9
Wyjąć bochenki z piekarnika. Umieść deskę do krojenia na górze każdej patelni bochenka i odwróć. Powtórz z pozostałymi patelniami bochenkowymi.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
Patelnia BochenkowaPatelnia Bochenkowa
PiekarnikPiekarnik
10
Serw.
TrudnośćEkspert
Gotowe W14 hrs, 50 m.
Porcje9
Ocena Zdrowia29
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn