Ackee i Cod Stewart Loaf (Ackee-Saltfish-Codfish-Bacalao Loaf)
Ackee i Cod Stewart Loaf (Ackee-Saltfish-Codfish-Bacalao Loaf) to bezmleczne i pescatariańskie przepis z 9 porcjami. Jedna porcja zawiera 134 kalorie, 7G białka, oraz 6G tłuszczu. Na 57 centów za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 9 osób uznało ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 14 godzin i 50 minut. Mieszanka ackees, tymianek, scallion, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 53%. Spróbuj Ackee i Cod Stewart Loaf (Ackee-Saltfish-Codfish-Bacalao Loaf), Saltfish and Ackee, oraz Saltfish and Ackee dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zamocz dorsza w wodzie noc wcześniej w lodówce. W dniu, w którym planujesz przygotować danie, zmień wodę i mocz ponownie na około 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda
Dorsz
2
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Spray 9 mini Patelnie bochenek z oliwy z oliwek sprayu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Spray
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Bochenkowa
Piekarnik
3
Napełnij średni rondel wodą i zagotuj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
4
Dodaj rybę i gotuj przez 20 minut, aby usunąć wszelkie kości. Pozostawić do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ryby
5
W osobnej misce wymieszaj rybę, ackees, majonez i szalotki. Korzystanie z różnych przypraw, włączenie do mieszanki w zależności od smaku.
Dodaj bułkę tartą trochę na raz, degustacja jak to zrobić, aby upewnić się, że nie stracić smak ryby lub ackees.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka Tarta
Ryby
7
Gdy osiągniesz smak, który Ci odpowiada, dodaj ostry sos. Po raz kolejny należy zachować ostrożność podczas dodawania gorącego sosu, aby nie zrobić ryby zbyt ostre.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ostry Sos
Ryby
8
Równomiernie podzielić i nacisnąć mieszankę rybną do każdej patelni bochenka i piec w piekarniku przez 20 minut, lub aż rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ryby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
Patelnia Bochenkowa
9
Wyjąć bochenki z piekarnika. Umieść deskę do krojenia na górze każdej patelni bochenka i odwróć. Powtórz z pozostałymi patelniami bochenkowymi.