5-Warstwowy Dip Meksykański

5-Warstwowy Dip Meksykański
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać 5-warstwowy meksykański Dip spróbować. Ten przepis służy 32 i kosztuje 16 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 53 kalorie. Udaj się do sklepu i odbierz pomidor, chili w proszku, krem knudsen i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 10 minut. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Indian 7 Layer Dip, 7-Warstwowy Dip Meksykański, oraz Mexican Layer Dip.

Instrukcje

1
Wymieszaj fasolę, chili w proszku i kminek; rozprowadź na dnie 9-calowego talerza pie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
¼ łyżeczki Oregano¼ łyżeczki Oregano
2
Wierzch warstwami pozostałych składników.
3
Przechowywać w lodówce kilka godzin.
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 10 m.
Porcje32
Ocena Zdrowia2
Magazyn