15-minutowa Kremowa zupa pomidorowa (wegańska)
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur zupy, więc dać 15-minute kremowy zupa pomidorowa (Wegańskie) spróbować. Na 1,85 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegański przepis ma 361 kalorii, 5G białka, oraz 28g tłuszczu na porcję. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Ten przepis jest lubiany przez 2545 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz pomidory, grillowany ser, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 99%. Ten wynik jest super. Podobne przepisy to {30 Minut} Kremowa Wegańska Zupa Z Czerwonej Soczewicy, 20 minut Kremowa zupa pomidorowa od podstaw, oraz Pikantna Kremowa Wegańska Zupa Pomidorowa.
Instrukcje
Rozgrzać 2 łyżki oliwy z oliwek w dużym rondlu na średnim ogniu do połysku.
Dodaj czosnek, cebulę, oregano i płatki czerwonej papryki. Gotować, mieszając często aż cebula zmięknie, ale nie rumiane, o 4 protokół.
Dodać chleb i pomidory. Z grubsza rozgnieść pomidory trzepaczką lub maserem ziemniaczanym.
Dodać 2 szklanki wody. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu, a następnie zmniejszyć do gotować. Gotować przez 5 minut.
Połowę zupy przełożyć do słoika blendera. Zmiksuj zupę, zaczynając z małą prędkością i stopniowo zwiększając się do wysokiej (uważaj na rozruch, może wystrzelić górną część blendera—otwórz odpowietrznik i przytrzymaj ręcznik kuchenny na pokrywie, aby zapobiec wydmuchaniu). Blenderem pracującym na wysokim poziomie, stopniowo ścierać połowę pozostałej oliwy z oliwek. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Przełożyć do dużej miski i powtórzyć z pozostałą połową zupy i oliwą z oliwek. Chochla do poszczególnych misek do serwowania, top z mielonych ziół, skropić więcej oliwy z oliwek, i podawać z tostami lub grillowanym serem.