Świeża Salsa Nektarynowo-Pomidorowa

Świeża Salsa Nektarynowo-Pomidorowa
Przepis świeża nektarynka i Salsa pomidorowa może zaspokoić Twoje Meksykańskie pragnienie w okolicy 45 minut. Na 10 centów za porcję, dostajesz Hor d ' oeuvre, która serwuje 6. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 9 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. 15 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka cebuli, sól, Serrano chilis i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Świeża Salsa Nektarynowo-pomidorowa, Świeża Salsa brzoskwiniowa, Mango i nektarynka, oraz Rukola, Żółty Pomidor I Salsa Nektarynka dla podobnych receptur.

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jedno wino można spróbować jest Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir. Ma 4,8 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 39 dolarów.
Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir
Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir
Aromaty czarnej herbaty i kardamonu są warstwowe przez nuty borówki i jeżyny. Świeże smaki ze skórki żurawiny, śliwki i pomarańczy zapewniają żywe nuty pikantne z nutą minerału i kardamonu. Jest to bogaty i treściwy Pinot Noir o zrównoważonej kwasowości i drobno teksturowanym wykończeniu. 
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia0
Magazyn