Łosoś szkliwiony balsamiczny wymaga ok. 25 minut od początku do końca. Ten przepis służy 8 i kosztuje 55 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 82 kalorie, 2G białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz skrobię kukurydzianą, oliwę z oliwek, brązowy cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Łosoś Szkliwiony Balsamiczny, Łosoś Szkliwiony Balsamiczny, oraz Łosoś Szkliwiony Balsamiczny dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Umieść łososia w płytkim naczyniu do pieczenia o wymiarach 11x8 cali (2-quart).
Składniki, których będziesz potrzebować
Majonez I Więcej, W Razie Potrzeby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
2
Posypać czarnym pieprzem i skropić olejem.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
3
Piec w temperaturze 350 stopni F przez 15 minut lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatków podczas testowania widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
4
Wymieszać skrobię kukurydzianą, bulion, ocet, brązowy cukier, sok pomarańczowy i skórkę pomarańczową w rondlu 2-quart na dużym ogniu do wrzenia. Gotować i mieszać, aż mieszanina zagotuje się i zgęstnieje.
Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc są doskonałym wyborem dla łososia. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. GEN5 Chardonnay z 4.3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 9 dolarów za butelkę.