Sajgonki
Sajgonki wymagają około 1 godzina i 50 minut od początku do końca. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis serwuje 20 i kosztuje 63 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 211 kalorii, 7G białka, oraz 19g tłuszczu. 66 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Ten przepis od Wszystkichprzepisy wymagają krewetek, wermiszelu sojowego, czosnku i jajek. To działa dobrze jako bardzo przystępnej cenie hor d ' oeuvre dla Wiosna. Kilka osób naprawdę polubiło to Wietnamskie danie. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 29%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak {wiosna} sajgonki, Sajgonki, oraz Sajgonki.
Instrukcje
Namocz wermiszel 30 minut w ciepłej wodzie; odcedzić.
W dużej misce wymieszaj makaron, jajka, cebulę, grzyby, krewetki, wieprzowinę, olej roślinny, marchew, mięso kraba, kiełki fasoli, pieprz, sos sojowy, sos rybny i czosnek.
Jeden po drugim zwilż opakowania ryżu wilgotną ściereczką i napełnij 2 do 3 łyżek mieszanki wermiszelu.
Zwiń opakowania i pozostaw je na 30 minut.
W dużym rondlu rozgrzej olej do 375 stopni F (190 stopni C).
Smaż sajgonki po jednej lub dwóch na raz na złoty kolor, około 3 minut.
Odcedź na ręcznikach papierowych.
Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose
Wino musujące i musujące różowe to świetny wybór na sajgonki. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Jednym z win, które możesz spróbować, jest Ruffino Prosecco wykonane z ekologicznych winogron. Ma 4,8 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 22 dolarów.
![Ruffino Prosecco z ekologicznych winogron]()
Ruffino Prosecco z ekologicznych winogron
Bukiet jest pachnący i pęka nutami owocowymi. Ma czyste aromaty jabłek, gruszek i cytrusów, którym towarzyszą nuty glicynii. Ostry, czysty i delikatny z drobnymi bąbelkami na podniebieniu. Intensywne smaki jabłka i brzoskwini prowadzą do przyjemnego wykończenia z utrzymującymi się nutami owocowymi i kwiatowymi.