Sajgonki wymagają około 1 godzina i 50 minut od początku do końca. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis serwuje 20 i kosztuje 63 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 211 kalorii, 7G białka, oraz 19g tłuszczu. 66 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Ten przepis od Wszystkichprzepisy wymagają krewetek, wermiszelu sojowego, czosnku i jajek. To działa dobrze jako bardzo przystępnej cenie hor d ' oeuvre dla Wiosna. Kilka osób naprawdę polubiło to Wietnamskie danie. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 29%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak {wiosna} sajgonki, Sajgonki, oraz Sajgonki.
Instrukcje
1
Namocz wermiszel 30 minut w ciepłej wodzie; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Ząbki Czosnku, 2 Rozgniecione, 1 Odłożony W Całości
2
W dużej misce wymieszaj makaron, jajka, cebulę, grzyby, krewetki, wieprzowinę, olej roślinny, marchew, mięso kraba, kiełki fasoli, pieprz, sos sojowy, sos rybny i czosnek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
3 Krople Sosu Sojowego
Sos Rybny
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala
Crabmeat
Słonina Wieprzowa
Mrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Dodatkowe Pokrojone świeże Truskawki
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Shaohsing, Czyli Chińskie Wino Ryżowe
3
Jeden po drugim zwilż opakowania ryżu wilgotną ściereczką i napełnij 2 do 3 łyżek mieszanki wermiszelu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
Herbata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do Serwowania
4
Zwiń opakowania i pozostaw je na 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
5
W dużym rondlu rozgrzej olej do 375 stopni F (190 stopni C).
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Arachidowy, Z Pestek Winogron Lub Inny Olej Roślinny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Oczyszczone Całe Kalmary (około 1 Funta)
6
Smaż sajgonki po jednej lub dwóch na raz na złoty kolor, około 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Wino musujące i musujące różowe to świetny wybór na sajgonki. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Jednym z win, które możesz spróbować, jest Ruffino Prosecco wykonane z ekologicznych winogron. Ma 4,8 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 22 dolarów.
Ruffino Prosecco z ekologicznych winogron
Bukiet jest pachnący i pęka nutami owocowymi. Ma czyste aromaty jabłek, gruszek i cytrusów, którym towarzyszą nuty glicynii. Ostry, czysty i delikatny z drobnymi bąbelkami na podniebieniu. Intensywne smaki jabłka i brzoskwini prowadzą do przyjemnego wykończenia z utrzymującymi się nutami owocowymi i kwiatowymi.