Żurawinowy sos BBQ Indyk suwaki

Żurawinowy sos BBQ Indyk suwaki
Need a dairy free hor d ' oeuvre? Żurawina BBQ sos Indyk suwaki może być ogromny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 12g białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 251 kalorii. Na $1.9 za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Udaj się do sklepu i odbierz seler, żurawinę, jabłko granny smith i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Slidery z indyka z sosem żurawinowym Sriracha, Slidery z indyka z Brie, rukolą i żurawiną Chutney na Roladkach ze słodkich ziemniaków, oraz Stek z Gingery i Brie Sliders z balsamicznym sosem żurawinowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
1
W dużej misce wymieszać ocet, musztardę, olej, seler, jabłka, sól i pieprz. Odstawić podczas tworzenia suwaków.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Suszonych Pomidorów Ze Słoika1 Szklanka Suszonych Pomidorów Ze Słoika
Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie PlasterkiOgórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (okPęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
1
Rozgrzać olej w średnim rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Dodać szalotki i gotować, aż zmiękną, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka, Tarta Lub PosiekanaSzalotka, Tarta Lub Posiekana
3
Dodać czosnek i gotować, aż pachnące, o 30 sekund. Wymieszać w sosie żurawinowym, ketchup, ocet, Dijon, Worcestershire, sól i pieprz. Doprowadzić do wrzenia, następnie zmniejszyć ogień do niskiej i gotować na wolnym ogniu, aż sos zgęstnieje, o 5 protokół. Wyłączyć ogień i ostrożnie wlać sos do robota kuchennego lub blendera i proces do gładkiej.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 (6 Uncji) Piersi Z Kurczaka, Z Kością Skrzydełkową, Ze Skórą6 (6 Uncji) Piersi Z Kurczaka, Z Kością Skrzydełkową, Ze Skórą
1 Szklanka Suszonych Pomidorów Ze Słoika1 Szklanka Suszonych Pomidorów Ze Słoika
12 Do 16 Bułek Kanapkowych12 Do 16 Bułek Kanapkowych
Płatki Crispix, RozdrobnionePłatki Crispix, Rozdrobnione
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Np. Palec Maślany, Grubo PosiekanyNp. Palec Maślany, Grubo Posiekany
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
4
Umieścić indyka w dużej misce i wlać sos na indyka, mieszając do płaszcza równomiernie z sosem. Aby służyć, łyżką 1/4 szklanki indyka na dolną połowę roladek, udekorować 2 łyżkami slaw i góry z górnej połowy rolady.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Do 8 śliwekDo 8 śliwek
6 (6 Uncji) Piersi Z Kurczaka, Z Kością Skrzydełkową, Ze Skórą6 (6 Uncji) Piersi Z Kurczaka, Z Kością Skrzydełkową, Ze Skórą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
5
Żurawinę, syrop klonowy cynamon, skórkę pomarańczową i sok pomarańczowy połączyć w średnim rondlu. Doprowadzić mieszaninę do wrzenia. Obniżyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 10 minut, mieszając od czasu do czasu drewnianą łyżką. Wyłącz palnik. Używając tylnej części łyżki, lekko rozgnieść żurawinę do pożądanej konsystencji. Schłodzić, aż będzie gotowy do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki 100% Owoców Jagodowych Do Smarowania1/2 Szklanki 100% Owoców Jagodowych Do Smarowania
Brzoskwinia Obrana I Pokrojona W Plasterki Lub 1 Szklanka Mrożonych, Niesłodzonych Brzoskwiń Pokrojonych W PlasterkiBrzoskwinia Obrana I Pokrojona W Plasterki Lub 1 Szklanka Mrożonych, Niesłodzonych Brzoskwiń Pokrojonych W Plasterki
Czysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do PodaniaCzysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do Podania
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
Dodatkowe Jabłko OpcjonalnieDodatkowe Jabłko Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
TrudnośćŚredni
Gotowe W25 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia18
Rodzaje PotrawSos
Magazyn