Żurawinowy Migdałowy Biscotti
Cranberry Almond Biscotti może być tylko deser szukasz. Jedna porcja zawiera 100 kalorii, 2G białka, oraz 2G tłuszczu. Ten bezmleczny i wegetariański przepis służy 30 i kosztuje 20 centów za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz migdały, suszoną żurawinę, ekstrakt z wanilii i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 30 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 22%, co jest raczej złe. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Żurawinowy Migdałowy Biscotti, Biszkopt Migdałowo-Żurawinowy, oraz Żurawinowy Migdałowy Biscotti.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (170 Stopni C).
Połącz suche składniki w średniej wielkości misce do mieszania.
W osobnej misce wymieszać jajka, białka i ekstrakt z wanilii lub migdałów.
Dodać mieszaninę jaj do suchych składników, mieszając tylko do wilgotności, za pomocą miksera elektrycznego na średniej prędkości.
Dodać suszoną żurawinę i migdały, dokładnie wymieszać.
Na powierzchni mąki podzielić ciasto na pół i poklepać każdą połowę w kłodę o długości około 14 cali i grubości 1 1/2 cala.
Umieścić na blasze i piec 30 minut lub do firmy. Schłodzić na stojaku z drutu około 10 minut lub do czasu, aż ostygnie wystarczająco, aby obsłużyć.
Pokroić biszkopty po przekątnej w plastry 1/2 cala. Zmniejsz temperaturę piekarnika do 300 stopni F (150 stopni C).
Ułóż pokrojone biszkopty pionowo na blasze ciastek, rozstaw je w odległości około cala od siebie i piecz przez dodatkowe 20 minut.
Ostudzić i przechowywać w luźno przykrytym pojemniku.