Żurawina ze skórką pomarańczową i Porto
Żurawina z skórką pomarańczową i Porto może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 1 porcja z 60 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu każdy. Na 70 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z cookstr.com ma 1 fanów. To będzie hit w Twoim Boże Narodzenie wydarzenie. Udaj się do sklepu i odbierz żurawinę, cukier granulowany, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Żurawina ze skórką pomarańczową i Porto, Żurawina Ze Skórką Pomarańczową I Porto, oraz Popcorn z białej czekolady ze skórką pomarańczową, żurawiną i pistacjami.
Instrukcje
Umyć i osuszyć żurawinę, a następnie ostrożnie je zebrać, usuwając zepsute jagody lub obce przedmioty.
Wlać port do dużej niereaktywnej patelni i doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu.
Dodaj żurawinę i gotuj, ciągle mieszając, aż zaczną pękać, około 5 minut. Gdy żurawina pęknie, wlej na nie cukier, sól i skórkę pomarańczową. Gotuj, stale mieszając, aż cukier się roztopi i mieszanina zacznie szybko gotować, 35 minut.
Wyjąć z ognia i pozostawić do ostygnięcia przed podaniem.
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;