Żebra McCoy
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać żeberka McCoy spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 30g białka, 45 g tłuszczu, oraz w sumie 671 kalorii. Ten bezglutenowy, bezmleczny i przyjazny dla fodmap przepis służy 12 i kosztuje 1,55 zł za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka sosu barbecue, mieszanka przypraw melvyn, żeberka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby wykorzystać mieszankę przypraw można śledzić to danie główne z Pumpkin Pie Spice Cream Scones jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Peg Leg Punch Kenny ' ego McCoya, Jenny 's McCoy' s Banana Chocolate Chip Sandwiches, oraz Żeberka Sweet Temptation: Tamaryndowca-Szkliwione Żeberka Zapasowe.
Instrukcje
Przygotować gorący ogień, układając węgiel drzewny z jednej strony grilla, pozostawiając drugą stronę pustą. (W przypadku grilli gazowych światło tylko jednej strony do wysokiej temperatury 400 do 500).
Wymieszać ze wszystkich stron żeber. Ułóż żeberka na stojaku na żywność nad nieoświetloną stroną.
Grill, przykryty pokrywą grilla, 3 do 3 i pół godziny, obracając raz i fastrygując sosem barbecue w ciągu ostatnich 30 minut.
Podawać z dodatkowym sosem barbecue, w razie potrzeby.