Żeberka z grilla na pracowity dzień

Żeberka z grilla na pracowity dzień
Busy-Day Barbecued Ribs to danie główne bezglutenowe i bezmleczne . Jedna porcja tego dania zawiera około 22 g białka , 33 g tłuszczu i łącznie 518 kalorii . Za 1,33 USD za porcję ten przepis pokrywa 15% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest dla 8 osób. 2 osoby uznały ten przepis za pyszny i sycący. Jeśli masz pod ręką żeberka wieprzowe, brązowy cukier, nasiona selera i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest on dostarczany przez Taste of Home. Od przygotowania do podania, ten przepis zajmuje około 5 godzin i 10 minut . Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis otrzymuje dobrą ocenę Spoonacular wynoszącą 49% . Użytkownikom, którym spodobał się ten przepis, spodobały się również Barbecued Baby Back Pork Ribs i Bush's Grillin' Beans , All Day Simple Slow-Cooker FALL OFF the BONE Ribs i Adobo, Garlic Barbecued Shrimp .

Instrukcje

1
Umieścić żeberka w wolnowarze o pojemności 5 qt.
Składniki, których będziesz potrzebować
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia WkładkiMasło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
2
Wymieszaj pozostałe składniki i polej nimi żeberka.
Składniki, których będziesz potrzebować
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
3
Przykryj i gotuj na wysokim ogniu przez 1 godzinę. Zmniejsz ogień do niskiego i gotuj przez 4-5 godzin lub do momentu, aż mięso będzie miękkie. Zagęść płyn do gotowania, jeśli chcesz.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs, 10 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia7
Magazyn