Żeberka wołowe z grzybami
Żeberka wołowe z grzybami to bezmleczne danie główne. Na $5.55 za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 49g białka, 120 g tłuszczu, oraz w sumie 1332 kalorii. Ten przepis służy 4. Udaj się do sklepu i odebrać bulion wołowy, czosnek, pieczarki i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Żeberka Wołowe Z Grzybami, Duszone żeberka z grzybami, oraz Żeberka Wołowe.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325 F.
Połączyć mąkę, sól i pieprz i pogłębiać żeberka.
Podgrzać połowę oliwy z oliwek w holenderskim piecu na średnim ogniu, a następnie podsmażyć wołowinę ze wszystkich stron, aż złoty kolor będzie brązowy, 3 do 4 minut na stronę.
Usunąć wołowinę i odstawić.
Dodać cebulę i czosnek i gotować, aż brązowy i pachnące, o 2 protokół więcej.
Dodaj Czas, skrobanie się wszelkie kawałki przyklejone do patelni. Oddaj wołowinę do garnka. Doprowadzić do wrzenia. Przykryć garnek i przenieść do piekarnika. Gotować, aż wołowina będzie przetargu widłowego, 2 do 3 godzin. W ciągu ostatnich 15 minut gotowania podgrzej pozostały olej na ciężkiej patelni na średnim ogniu.
Dodać grzyby i gotować, aż złoty, 6 do 8 protokół. Wymieszać z natką pietruszki i doprawić solą i pieprzem.
Wyjmij żeberka do serwowania potraw, umieść garnek na dużym ogniu i zmniejsz płyn do gotowania, aż lekko zgęstnieje.
Podawać z grzybami i płynem do gotowania.
Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir to moje ulubione żeberka wołowe. Wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze kawałki wołowiny dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwieniami, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze kawałki mogą poradzić sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Winnica Goldschmidt Alexander Valley Chelsea Merlot z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.
![Goldschmidt Vineyard Alexander Valley Chelsea Merlot]()
Goldschmidt Vineyard Alexander Valley Chelsea Merlot
Piękne czerwone aromaty malin, czarnej wiśni i przypraw. Pełne i okrągłe ze smakami śliwki, czerwonej porzeczki, jeżyny i liścia laurowego. Miękkie taniny nadają temu winu aksamitną gładkość, a czekoladowe wykończenie trwa i trwa.